KIJKJE IN MIJN HUIS – GEFOTOGRAFEERD DOOR @ENSTIJL

mijn huis door enstijl gefotografeerd | CITYMOM

Onlangs kwam Sanne van @enstijl bij mij langs om mijn huis te fotograferen. Ik vind Sanne haar instagrampagina enorm inspirerend en haar stijl te gek. Dus dat ze mijn huis ook op de kiek wilde, vond ik echt een super eer!

Vandaag laat ik ook op mijn blog wat foto’s zien die Sanne heeft gemaakt ter inspiratie.

WOONKAMER

De woonkamer is lekker licht. De houten vloer heb ik wit geschilderd, wat nog steeds de beste beslissing ever is! Zo lijkt het nog lichter.

De vaas is van de webshop Living Stories en de takken erin plukte ik zelf in het Westerpark. Het krukje is van Marktplaats, net als de vintage Ligne Roset Togo banken. Het marmeren tafeltje ernaast stond al in mijn ouderlijk huis sinds ik een baby ben, die heb ik dus van mijn ouders mee genomen. Boven de bank hangt een spiegel van Bride & Wolfe. 

Het leopard kussen is van Living Stories, het schapenvel van de Noordermarkt, krukje marktplaats, marmeren bijzettafel van mijn ouders, maan van Zoe Rumeau via de Archive Store. De bloesemboom is via Roets.

Dit is de trap naar beneden. Ernaast staat een houten Rijkswachter.

KEUKEN

Ik heb een open keuken. De woonkamer loopt dus over naar de keuken, die weer over loopt in het eetgedeelte. Bij de keuken staat een panter die ik vond in de vintage winkel Dolores del Dia, die je vindt op de Jan Pieter Heijenstraat in Amsterdam. De kraan is van Quooker en het fornuis van Smeg. Lamp van mijn ouders geweest.

EETGEDEELTE

Bij de keuken zit een barretje. Daaraan een vintage bar kruk die ik ook vond bij winkel Dolores del Dia. Het kastje is van mijn oma en komt uit de jaren ’50. Ik schilderde het zelf zwart. De kristallen drank karaffen komen van mijn ouders. De posters zijn van Desenio. De palmboom lamp is een marktplaats vondst.

Roze SMEG ijskast. Stoelen zijn de Louis Ghost stoelen van Kartell. De eettafel is van mijn ouders en is de oude stamtafel van AFC Voetbalclub. Pentekeningen van mijn vader gekregen die hij uit de jaren 70 meenam uit Amerika. Delfsblauwe vaas van mijn ouders. Op de muur zit Histor verf. Planten via Green Lifestyle Store. 

Kussens via webshop Living Stories. Neon lamp via Martplaats. Lampion uit Vietnam. Pauwenveren via Marktplaats. Schaaltje A La. Zwarte kandelaar en kaars via Things we Like, Things we Love.

TRAP NAAR BENEDEN

Behang van Cole & Son. Traploper van Viteaux Originals. Oude lantaarn van mijn ouders.

SLAAPKAMER

Behang Cole & Son. Marmeren tafeltjes van mijn ouders geweest. Lampen uit Thailand van mijn oma geweest. Kleed meegenomen uit Marrakech. Sprei op bed van Scholtens & Baijens. Beddengoed van Crisp Sheets.

Gordijnen van Nijhof. Vintage kaptafeltje van mijn oma. Behang op de muur van Hooked on Walls. Zij hebben heel veel mooie behang!  Dit behang heb ik nu ook in de badkamer gehangen, maar dat staat nog niet op de foto. Love Lampje van A Little Lovely Compagny.

SLAAPKAMER KINDEREN

Bed op maat gemaakt. Lees ook de blog daarover: BED OP MAAT; KINDERKAMER BOBBI. Tafeltje en stoeltje van de school van Bobbi en geverfd in dezelfde kleur als de muur.

Behang is van Ferm Living. De leeuw is van ILA Y ELA uit Spanje. Oude commode uit Thailand van mijn vader geweest. Oude KLM koffertjes van mijn opa. Kleedje van Lucky Boy Sunday. Oude rotan stoeltje en mandje van mij van vroeger.

BADKAMER

HAL

Ingelijkte foto’s uit tijdschriften, uit fotoboeken en van Pinterest.

Op de blog van Sanne vinden jullie alle foto’s van de shoot. 

Photocredits: Sanne @enstijl.

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.