QUOOKER CUBE; DE KITCHEN MUSTHAVE VOOR MOEDERS

QUOOKER CUBE | CITYMOM.nl 1
QUOOKER CUBE | CITYMOM.nl 1

Drie dagen heb ik hem. Mijn Quooker CUBE. We zijn nu al beste vrienden. Eigenlijk snap ik niet waarom ik niet eerder een Quooker heb aangeschaft!? Want echt. Als er 1 ding fijn is, dan is het deze nieuwe innovatieve kraan wel! Koud, warm en kokend, koel bruisend en gefilterd water. Vijf soorten water, allemaal uit één en dezelfde kraan. Proost op mijn nieuwe vriendschap!

Want onafscheidelijk zijn we hoor, mijn Quooker en ik! Hij is de eerste die ik zie in de ochtend! Binnen een paar seconden heeft hij een lekker kopje thee voor mij gemaakt. Hij voorziet de havermout van wat kokend water.

Voor de kinderen zet hij twee gefilterde bekers water klaar. In de waterfles naar school stopt hij bruisend water. Dat vind Bobbi zo lekker. Hij is lief voor ons.

Als ik thuis aan het werk ben voorziet hij mij de hele dag snel van thee. Niet meer vijf minuten wachten bij de waterkoker tot eindelijk die thee klaar is… Vinden jullie dat ook altijd zo irritant? Rond een uur of drie/vier als ik genoeg thee heb gehad schakel ik over op koel bruisend water. Plastic spa flessen in huis halen is niet meer nodig! Daar zal het milieu mij ook dankbaar voor zijn.

Als de kindjes thuis komen van crèche/school is het altijd eerst even handen wassen. Je zou bijna vergeten dat er ook gewoon water uit deze kraan komt! Voor kinderen is hij ook helemaal veilig in gebruik!

Ik doe tegenwoordig tien minuten korter over het koken want ook hier staat de Quooker weer voor mij klaar. Zo’n goede vriend. Oh en hij maakt ook nog even mijn gootsteen schoon, want er zit een flexibele uittrekslang in, voor extra bereik in de spoelbak.

Na het eten nog een Mojito? Daar draagt mijn vriend weer aan bij! Voor het slapen geeft hij mij ook nog een kopje thee. Ik zei al, hoe heb ik het zonder gedaan?

Want echt voor busy moms is de kitchen musthave  deze innovatieve alleskunner! Mijn vriendschap met de waterkoker is hierdoor wel voorbij. Dat vond mijn ketelbinkie (ja zo heet hij echt… van de HEMA) erg jammer. Maar he, soms is de koek gewoon op. En ik heb er veel voor terug gekregen. Een vriend eh kraan die alles kan.

Meer info over de Quooker CUBE? Check; www.quooker.nl/cube

BLOG BY BETTINA; Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.