DE STOELVERHOGER VAN BABYBJÖRN ; WIJ KUNNEN NIET MEER ZONDER

Babybjorn Stoelverhoger | CITYMOM.nl 1

Hebben jullie ook het gevoel dat je tweede kind alles veel eerder doet dan je eerste kind? Fitz is 2.5 jaar en die wil opeens niet meer in de kinderstoel maar op een normale stoel zitten… Gevolg, een klein hoofdje wat boven de tafel uitsteekt en al het eten op de grond… Maar dan zie je opeens een product waarvan je het bestaan niet wist: de BABYBJÖRN stoelverhoger. Eind goed al goed!  

Bij Bobbi heb ik nooit een stoelverhoger hoeven gebruiken, vandaar dat ik het hele product eigenlijk nog niet kende! Bobbi en Fitz schelen 4 jaar. Toen Fitz in de kinderstoel ging – die eerst van Bobbi was – kon Bobbi op een normale stoel zitten. Maar Fitz is een kleine papegaai en hij ziet zijn grote zus op een grote stoel. Dus hij moet ook op een grote stoel. Tuurlijk.  

Halleluja voor de BABYBJÖRN stoelverhoger  

Dus halleluja voor de stoelverhoger van BABYBJÖRN. Hierdoor kan Fitz op de juiste hoogte aan tafel zitten, zonder op een kussen of op zijn knieën te zitten. Nu hij weer op de juiste hoogte aan tafel zit, kan hij eindelijk weer normaal eten zonder te knoeien!  

De stoelverhoger gaat ook mee uiteten 

Omdat de BABYBJÖRN Stoelverhoger lekker licht is (1.2 KG) en een handvat heeft, is deze ook makkelijk mee te nemen met vakantie, tijdens een logeerpartij bij opa & oma, of mee naar een restaurant. Niet ieder hotel / restaurant is helemaal ingericht op kinderen dus dan is het wel zo fijn als je kleine normaal kan zitten!

Hij is makkelijk te onderhouden, want hij is van plastic. Mocht je de kleur wit niet mooi vinden of dat niet in je interieur vinden passen, is hij er ook in de kleur munt groen. Daarnaast is hij veilig door de antislipbanden.  

Denkt jouw kind ook dat hij al véél ouder is dan hij/zij werkelijk is? Of wil je kind ook op zijn/haar grotere broer/zus lijken? Voor €38.90 (verkoopprijs) heb je weer een happy kid aan tafel die op dezelfde hoogte zit als wij en weer makkelijk kan eten.

Babybjorn Stoelverhoger | CITYMOM.nl 1

Thuis hebben we er alleen een ander probleem bij… Bobbi is jaloers op de stoelverhoger en wil er nu ook een… Blijkbaar doen oudere kinderen ook jongere kinderen na!?  

Voor meer info over de BABYBJÖRN Stoelverhoger check de BabyBjörn website.   

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.