WAT IS CITYMOM?

CITYMOM.nl IS DE HOTSPOT & LIFESTYLE WEBSITE VOOR MOEDERS IN DE STAD.

Op CITYMOM verzamelt Bettina sinds 2013 de hotpots, trends & goodies voor urban mommies in de stad. CITYMOM was een van de eerste lifestyle blogs voor moeders in Nederland. Dankzij de fun en oprechte inhoud groeide de blog gestaag en vandaag bereikt CITYMOM meer dan 70.000 moeders per maand. 

Het leven in de stad met kinderen is te gek! Dat wil oprichtster Bettina, moeder van dochter Bobbi (aug. 2012) en zoon Fitz (jan. 2016) met CITYMOM benadrukken! Er is zoveel leuks waar je met kinderen heen kan! Je moet alleen even weten waar, en daar geeft CITYMOM je antwoord op in de CITY MAPS waar je heel veel hotspots vindt. 

BLOG

De BLOG houd je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, speelgoed & cadeaus, verzorgingsproducten en reizen. Ook vind je hier de laatste MOM-Must-Haves en inspireert CITYMOM met kindermode, accessoires en kinderkamers.

CITY GUIDES AMSTERDAM, DEN HAAG & UTRECHT

In de CITY GUIDES vind je alle dienstverleners en kindvriendelijke plekken in je buurt. Het is de meest complete online gids voor moeders (to be). Voor Amsterdam staan er al meer dan 1500 diensten en kindvriendelijke plekken in! En ook voor de steden Den Haag en Utrecht vind je alle hotspots.

 

SOCIAL

CITYMOM KAN JE OOK VOLGEN OP FACEBOOK – PINTERST & INSTAGRAM

In 2013 werd CITYMOM genomineerd voor de Marie-Claire Starters Award. In 2014 voor de Viva400 award. CITYMOM is in 2014, 2015 én 2016 genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards in de categorie lifestyle. De DMBA zijn de awards voor Nederlands beste fashion, lifestyle en parenting blogs. In 2016 stond CITYMOM ook op de longlist voor de VT Wonen Award. CITYMOM staat in de top20 Mama Blogs van 2017. 

awards voor CITYMOM

BETTINA VAN CITYMOM heeft in 2020 een EXCLUSIEVE LIJN MET KLEDEN VOOR DE KINDERKAMER gelANCEeRd; GENAAMD STUDIO VACAY.

CITYMOM BLOGGER TEAM

citymom-blogger-team

Oprichtster & Hoofdredacteur

Bettina | Amsterdam | @citymomnl

Bettina & Bobbi Black & White www.citymom.nlToen ik eind 2011 zwanger werd woonde ik al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in mijn buurt zaten of waar ik een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange (internet)zoektochten leverde mij veel adressen en inspiratie en werd mijn idee om dit te delen op CITYMOM geboren. Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) handige CITY GUIDES bieden in hun stad en tegelijkertijd dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor kids met mijn blogs”.

 

BLOGGERS

 

Esther de Brouwer | Amsterdam | @bbbhealthboutique

Esther De Brouwer

Esther is een van de oprichters van bbb health boutique. bbb is een holistic gym voor mama’s (to be). Helemaal ingericht vanuit de beleving van de vrouw. Naast 30 minute hot cabin workouts, biedt bbb yoga, food- en lifestylecoaching. Esther is naast de eigenaar van bbb ook psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ze is onlangs bevallen en heeft ook een tweeling van 8 jaar. Samen met haar gezin woont ze in Amsterdam.

 

 

Malou de Bruin | Utrecht | @malou_de_bruin

Malou de BruinEen 35-jarige Content Manager who loves to write: “Geboren (en nu wonend) in Utrecht en bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond (Amsterdam ;), waar ik Manlief ontmoet heb. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna 4). Ik ben ondernemend, reislustig en een enorme sneakerfreak – wel zo handig als je een hyperactieve kleuter hebt. Ik ga zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes. Voor CITYMOM schrijf ik over het leven met – en de grillen van – een kleuter. Mijn blogs zijn altijd geschreven met een dikke knipoog, want: hoe fantastisch ook, het moederschap vergt ook een hoop aanpassing en geduld – loads of it.”

 

Maartje Mutsaers | Tilburg 

Stadmens met een vleugje natuur, tekst zowel lezen als schrijven en gewoon doen, die woorden omschrijven mij als persoon het beste. Wonen doe ik al 39 jaar, mijn hele leven, in Tilburg, de 6de stad van ons land. Inmiddels woon ik met mijn man Roel en onze dochter Polly (1.5 jaar) in ons droomhuis vlakbij het centrum en ook heerlijk bijna buiten in de natuur. De perfecte combi om boodschappen te doen op de markt en bij de lokale winkels in de binnenstad maar ook op zondagochtend wandelen door ‘ons’ Moerenburg en daarna koffiedrinken op een terrasje. Heerlijk om mijn werk als manager bij Ontdekstation013, een leuke creatieve doe-plek voor kids te combineren met schrijven over wonen in mijn stad met een kind en andere leuke kinder- en lifestyle zaken.

 

Joyce Corneel |  @joycecorneel

Ik ben Joyce en samen met mijn vriend Sander heb ik 2 zoons: Olle (2012) en Flo (2016). Mijn vrije uurtjes gaan vooral op aan kindermode. Ik vind het enorm leuk nieuwe merkjes te ontdekken en deze te combineren tot te gekke combi’s. Zeker als jongensmom vind ik het best lastig de jongens leuk te kleden. In mijn blog ga ik jullie zeker laten zien wat mijn ontdekkingen hierin zijn. Naast shoppen en stylen gaat mijn hart sneller kloppen van heel veel andere dingen: gezellig borrelen en eten met vrienden, uitgebreid koken, reizen en natuurlijk Amsterdam. Voorheen werkte ik in het dagelijks als financieel manager in het bedrijfsleven, maar in 2019 heb ik een sabbatical genomen! Gewoon een jaar doen waar ik zijn in heb, zoals bloggen, genieten en tijd voor mijn gezin.

 

Ronne Theunis | Amsterdam | @ronnetheunis

Ronne TheunisDe meisjes, de liefde en de stad: my life in a nutshell. Geboren in een dorp maar CITYMOM uit overtuiging. Moeder van Cato (0), Lou (2) en Wies (3), vrouw van Jim en wonend & werkend in Amsterdam. Gelukkig achter de kinderwagen en achter mijn laptop. Gek op zaterdagochtend, goeie teksten en full circle moments. Drie dochters in drie jaar en Amsterdam door hun ogen is mooier dan ooit. En we raken niet uitgekeken!

 

Liesbeth Sterrenburg | @liesbethsterrenburg

Liesbeth profielfotoKrijg je je 10-weken echo, zie je opeens een hele bijzondere foto. “Huh? Zie ik het goed? Neeee… Wel? Nee even serieus, echt waar? Ja het zijn er twee! Kijk maar. Eentje boven en eentje onder. Ze liggen in een stapelbedje. Gefeliciteerd! Jullie krijgen een tweeling. Ik kan je vertellen dat dit even schrikken was. Heel onwerkelijk, maar vooral toch té leuk. En nu zijn Mike en ik al 3 jaar de zeer trotse ouders van Noortje en Annabel. Want ze zijn heel leuk, onze twins! Maar ook zeer vermoeiend, zeer eigenwijs, zeer creatief en ondernemend, vasthoudend en strijdlustig. Dus. Ja. Genoeg om over te schrijven”.

 

 

 

Ilse Avunturen sparenMijn naam is Ilse en samen met mijn man zijn wij de trotse ouders van Sam (2012), Saar (2014) en Mees (2016). Wij genieten er enorm van om met onze kids op pad te gaan. Van de camping om de hoek tot Australië, van korte uitstapjes tot lange reizen. Als we maar nieuwe avonturen beleven, dat is ons motto. Omdat ik vaak de vraag krijg, hoe wij dat reizen met kleine kindjes nu voor elkaar krijgen, ben ik begonnen te schrijven over onze trips op avonturensparen.com. Om te laten zien hoe leuk en fijn het kan zijn om met je kindjes op pad te zijn en wat de leukste plekken zijn die je niet mag missen. Super leuk om ook mijn avonturen op CITYMOM te delen!

 

 

Maartje van den Bosch | Eindhoven | @maartjeisblond 

Maartje van den BoschMijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik maakte een vreugdedans toen ik te horen kreeg dat ik mocht starten als blogger bij CITYMOM! Ik ben altijd een vlotte schrijver geweest, maar heb er te weinig leuks mee gedaan. Het is voor mij een uitdaging om onze kids centraal te stellen, zonder voorbij te gaan aan waar ik zelf van geniet. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

 

 

Sonja Bos | Zoetermeer | @twinstyleblog 

Sonja de JongSonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

Serena van IJselmuide | Rotterdam | @swan_and_stork 

serena-van-ijselmuide

Het mama-zijn bevalt mij zo goed, dat ik er de hele dag over kan praten. Wat fijn dat ik nu met een goede reden “kinderachtig” kan doen en mij bezig kan houden met hotspots en producten voor kinderen! Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar “groene” en eerlijke initiatieven. Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik namelijk kritischer gaan kijken naar de manier waarop wij leven. Vanuit deze bewustwording is zelfs onlangs mijn webshop Swan and Stork ontstaan. Een webshop met eerlijke kleding voor iedereen! Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en ontdek ik nieuwe dingen via andere CITYMOMs!

 

 

Jasmijn Lindhout | Utrecht | @gewoonjasmijn

Jasmijn Lindhout (1)

ik ben Jasmijn, 36 jaar, moeder van Phileine (4.5) en Olivia (1). Al 18 jaar samen met Eloy en samen proberen we zoveel mogelijk tijd met elkaar (bij voorkeur) op slippers in de zon door te brengen. We werken beiden als freelancer. Ik als communicatie adviseur en hij als financial controller. Maar er is altijd iemand thuis voor de girls. Ons doel is om zo snel mogelijk financieel onafhankelijk te zijn zodat we meer ruimte hebben om de wereld over te vliegen. We wonen in de mooiste stad van Nederland, in Utrecht. Toen Phil twee was zijn we met zijn drietjes in zes maanden een rondje om de wereld gevlogen. Olivia is in januari voor het eerst de oceaan overgegaan om zes weken te genieten in Amerika. Kortom genoeg te vertellen over reizen met kleine kinderen!

 

 

LIFESTYLE BLOGGERS GEZOCHT

Processed with VSCOcam with hb1 preset

GASTBLOGGERS GEZOCHT: Vind je net als CITYMOM schrijven over kindermode, kinderkamers, MOM-musthave, nieuwe hotspots en lifestyle voor kids het leukste dat er is? Dan ben ik op zoek naar jou!

CITYMOM zoekt per direct gastbloggers die een passie hebben voor schrijven en één maal per maand een gastblog voor CITYMOM willen schrijven. CITYMOM biedt jou als blogger de kans te schrijven voor een groot publiek, zodat je ervaring kunt noteren op je CV of je portfolio kan uitbreiden. Wil je het CITYMOM bloggers team komen versterken en maandelijks bloggen? Mail dan een korte motivatie + 5 onderwerpen waar je de komende tijd over wilt bloggen naar naar bettina@citymom.nl

Let op: Wij zijn niet op zoek naar bloggers die over hun eigen leven dus persoonlijke blogs willen schrijven maar echt moms die op de hoogte zijn van de laatste trends, nieuwe merken, leuke plekken en goede traveltips! Wat je ervoor terug krijgt is naast ééuwige roem, een leuke en nuttige ervaring, uitbreiding van je CV én goodies.

 

Volgende artikel

Adverteren

Vorige artikel

In de media