WAT IS CITYMOM?

CITYMOM.nl IS DE HOTSPOT & LIFESTYLE WEBSITE VOOR MOEDERS IN DE STAD.

Het leven in de stad met kinderen is te gek! Dat wil oprichtster Bettina Neseker, moeder van dochter Bobbi (aug. 2012) en zoon Fitz (jan. 2016) met CITYMOM benadrukken! Er is zoveel leuks waar je met kinderen heen kan! Je moet alleen even weten waar, en daar geeft CITYMOM je antwoord op in de CITY GUIDES waar je heel veel hotspots vindt. Daarnaast zijn er zo veel mooie producten! Zie je door de bomen het bos niet? Je hoeft niet verder te zoeken, CITYMOM selecteert alleen de allerleukste en beste voor jou in de dagelijkse blog! 

BLOG

De BLOG houd je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, speelgoed & cadeaus, verzorgingsproducten en reizen. Ook vind je hier de laatste MOM-Must-Haves en inspireert CITYMOM met kindermode, accessoires en kinderkamers.

CITY GUIDES AMSTERDAM, DEN HAAG & UTRECHT

In de CITY GUIDES vind je alle dienstverleners en kindvriendelijke plekken in je buurt. Het is de meest complete online gids voor moeders (to be). Voor Amsterdam staan er al meer dan 1500 diensten en kindvriendelijke plekken in! En ook voor de steden Den Haag en Utrecht vind je alle hotspots.

WEBSHOP

Eind 2016 is CITYMOM DESIGNS gelanceerd met als eerste product posters voor CITYKIDS die verkocht worden in de webshop op CITYMOM!

SOCIAL

CITYMOM KAN JE OOK VOLGEN OP FACEBOOK – PINTERST & INSTAGRAM

In 2013 werd CITYMOM genomineerd voor de Marie-Claire Starters Award. In 2014 voor de Viva400 award. CITYMOM is in 2014, 2015 én 2016 genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards in de categorie lifestyle. De DMBA zijn de awards voor Nederlands beste fashion, lifestyle en parenting blogs. In 2016 stond CITYMOM ook op de longlist voor de VT Wonen Award. CITYMOM staat in de top20 Mama Blogs van 2017. Bettina blogt ook maandelijks op StyleToday.nl (bereik 1.500.000).

awards voor CITYMOM

CITYMOM BLOGGER TEAM

citymom-blogger-team

Oprichtster & Hoofdredacteur

Bettina Neseker | Amsterdam | @citymomnl

Bettina & Bobbi Black & White www.citymom.nlToen ik eind 2011 zwanger werd woonde ik al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in mijn buurt zaten of waar ik een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange (internet)zoektochten leverde mij veel adressen en inspiratie en werd mijn idee om dit te delen op CITYMOM geboren. Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) handige CITY GUIDES bieden in hun stad en tegelijkertijd dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor kids met mijn blogs”.

BLOGGERS

Esther de Brouwer | Amsterdam | @bbbhealthboutique

Esther De Brouwer

Esther is een van de oprichters van bbb health boutique. bbb is een holistic gym voor mama’s (to be). Helemaal ingericht vanuit de beleving van de vrouw. Naast 30 minute hot cabin workouts, biedt bbb yoga, food- en lifestylecoaching. Esther is naast de eigenaar van bbb ook psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ze is onlangs bevallen en heeft ook een tweeling van 8 jaar. Samen met haar gezin woont ze in Amsterdam.

Tessa van der Veer | Rotterdam | @tessepes21

Tessa van der Veer

Mijn naam is Tessa, 36 jaar, moeder van Jàde en Seth, gek op lezen, reizen en (online)shoppen voor de kids en sinds kort gastbloggert bij CITYMOM. En nee, die t is geen typfout, want je hebt hier te maken met een Rotterdammer in hart en nieren! Ik verheug me er dan ook erg op om alle leuke (kidsproof) hotspots in Rotterdam e.o. met jullie te delen!

Malou de Bruin | Utrecht | @malou_de_bruin

Malou de BruinEen 35-jarige Content Manager who loves to write: “Geboren (en nu wonend) in Utrecht en bijna tien jaar in de mooiste stad van Nederland gewoond (Amsterdam ;), waar ik Manlief ontmoet heb. In 2013 werd de liefde compleet met de geboorte van dochter Evy (bijna 4). Ik ben ondernemend, reislustig en een enorme sneakerfreak – wel zo handig als je een hyperactieve kleuter hebt. Ik ga zo veel mogelijk op pad en heb altijd mijn ‘radar’ aan voor hippe adresjes. Voor CITYMOM schrijf ik over het leven met – en de grillen van – een kleuter. Mijn blogs zijn altijd geschreven met een dikke knipoog, want: hoe fantastisch ook, het moederschap vergt ook een hoop aanpassing en geduld – loads of it.”

 

 

Maartje Mutsaers | Tilburg 

Stadmens met een vleugje natuur, tekst zowel lezen als schrijven en gewoon doen, die woorden omschrijven mij als persoon het beste. Wonen doe ik al 39 jaar, mijn hele leven, in Tilburg, de 6de stad van ons land. Inmiddels woon ik met mijn man Roel en onze dochter Polly (1.5 jaar) in ons droomhuis vlakbij het centrum en ook heerlijk bijna buiten in de natuur. De perfecte combi om boodschappen te doen op de markt en bij de lokale winkels in de binnenstad maar ook op zondagochtend wandelen door ‘ons’ Moerenburg en daarna koffiedrinken op een terrasje. Heerlijk om mijn werk als manager bij Ontdekstation013, een leuke creatieve doe-plek voor kids te combineren met schrijven over wonen in mijn stad met een kind en andere leuke kinder- en lifestyle zaken.

Evelien | New York City 

Evelien

In oktober 2015 verhuisde Evelien met haar Engelsman van Amsterdam naar NEW YORK. Een jaar later werd ze mama van Owen. Hoe het voor haar is om moeder te zijn in ‘the greatest city on earth’ lees je maandelijks via CITYMOM. Meer lezen van Evelien? Neem een kijkje op haar blog Concrete Impressions.

 

 

 

 

Valérie | Delft 

Ik ben Valérie, moeder van Ella (3) en al 15 jaar gelukkig met de Verloofde. Dol op koken, verse muntthee met een drupje honing, inspirerende conceptstores en mijn heerlijke Woden sneakers. Daarnaast duurzaam ondernemer, ontwerper van origine en in mijn hart misschien wel een eeuwige student. Word gelukkig van een echte goede latte met gesteriliseerde volle melk (echt! je moet het verschil eens proeven) en vind een dag met mijn meisje de grootste voldoening ever geven (daar kan geen werk tegenop). Moét elke dag even de buitenlucht opsnuiven en, niet geheel onbelangrijk, geïnspireerd duurzamer te leven sinds het moederschap (it just hit me!). Maar bovenal en met stip op nummer één ben ik trots op mijn heerlijke gezin! 

 

Ronne Theunis | Amsterdam | @ronnetheunis

Ronne TheunisDe meisjes, de liefde en de stad: my life in a nutshell. Geboren in een dorp maar CITYMOM uit overtuiging. Moeder van Cato (0), Lou (2) en Wies (3), vrouw van Jim en wonend & werkend in Amsterdam. Gelukkig achter de kinderwagen en achter mijn laptop. Gek op zaterdagochtend, goeie teksten en full circle moments. Drie dochters in drie jaar en Amsterdam door hun ogen is mooier dan ooit. En we raken niet uitgekeken!

Liesbeth Sterrenburg | @liesbethsterrenburg

Liesbeth profielfotoKrijg je je 10-weken echo, zie je opeens een hele bijzondere foto. “Huh? Zie ik het goed? Neeee… Wel? Nee even serieus, echt waar? Ja het zijn er twee! Kijk maar. Eentje boven en eentje onder. Ze liggen in een stapelbedje. Gefeliciteerd! Jullie krijgen een tweeling. Ik kan je vertellen dat dit even schrikken was. Heel onwerkelijk, maar vooral toch té leuk. En nu zijn Mike en ik al 3 jaar de zeer trotse ouders van Noortje en Annabel. Want ze zijn heel leuk, onze twins! Maar ook zeer vermoeiend, zeer eigenwijs, zeer creatief en ondernemend, vasthoudend en strijdlustig. Dus. Ja. Genoeg om over te schrijven”.

 

Ilse Avunturen sparenMijn naam is Ilse en samen met mijn man zijn wij de trotse ouders van Sam (2012), Saar (2014) en Mees (2016). Wij genieten er enorm van om met onze kids op pad te gaan. Van de camping om de hoek tot Australië, van korte uitstapjes tot lange reizen. Als we maar nieuwe avonturen beleven, dat is ons motto. Omdat ik vaak de vraag krijg, hoe wij dat reizen met kleine kindjes nu voor elkaar krijgen, ben ik begonnen te schrijven over onze trips op avonturensparen.com. Om te laten zien hoe leuk en fijn het kan zijn om met je kindjes op pad te zijn en wat de leukste plekken zijn die je niet mag missen. Super leuk om ook mijn avonturen op CITYMOM te delen!

Maartje van den Bosch | Eindhoven | @maartjeisblond 

Maartje van den Bosch Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (bijna 2 jaar). Ik maakte een vreugdedans toen ik te horen kreeg dat ik mocht starten als blogger bij CITYMOM! Ik ben altijd een vlotte schrijver geweest, maar heb er te weinig leuks mee gedaan. Het is voor mij een uitdaging om Pax centraal te stellen, zonder voorbij te gaan aan waar ik zelf van geniet. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coordinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers,  

 

Ilse Rijvers | Venlo | @ilserijvers 

Ilse

Ilse Rijvers is mijn naam, ergens in de dertig jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik ben opgegroeid in Limburg en heb tijdens mijn studie 5 jaar in Breda gewoond. Daarna is Rotterdam 12 jaar ons thuis geweest. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events, de bekende must-see’s… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. Eind 2016 hebben we besloten om onze kinderen op te laten groeien in Limburg. Back to the roots! We wonen in Venlo, waar we zelf opgegroeid zijn. Het was even wennen, maar het is fijn om terug te zijn. Rotterdam blijf ik regelmatig bezoeken en voel me nog altijd een CITYMOM. Ook speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen als onderdeel van het CITYMOM bloggers team.

 

Fabienne Weisz | New York | @faabweisz

Fabienne WeiszMijn naam is Fabienne (35), moeder van 3 kinderen (Sasha 5, Jimmy 4  en Jack 0) en sinds een klein jaar wonend in New York. Ik hou heel erg van reizen en heb het geluk al heel wat van de wereld te mogen zien. Van vrienden en kennissen krijg ik zo vaak de vraag of ik tips heb van de plekken waar ik ben geweest dat ik een blog ben begonnen. Daarnaast werk ik parttime in de reclame wereld. Ik ben totaal geen stilzitter en daarom altijd op zoek naar de leukste speeltuinen, eettentjes en andere kindvriendelijk plekken in binnen en buitenland.

Veroniek van der Schoot | Roosendaal | @veroniekvds

Veroniek van der SchootIk ben 33 jaar oud en sinds januari moeder van dochter Sara! Nu 2 jaar getrouwd met mijn grote liefde Pieter en woonachtig in Roosendaal. Ik werk als sales rep voor het merk Moooi en kom door mijn werk op veel leuke plekken en kom de mooiste dingen tegen. In het weekend ga ik graag op stap, leuke dingen doen met man of vriendinnen, nieuwe hotspots ontdekken, shoppen, eten en lekker borrelen! Fashion, design en interieur hadden altijd al mijn interesse nu alleen ook voor de baby!

Sonja Bos | Zoetermeer | @twinstyleblog 

Sonja de JongSonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

Jorinde van ’t Zelfde | Breda | @lamemechoseblog

Jorinde van ’t ZelfdeMijn naam is Jorinde van ’t Zelfde, ik ben 31 jaar en de trotse mama van Mees van 3 jaar. Een heerlijke, vrolijke, nieuwsgierige maar ook eigenwijze peuter! Samen met Mees en mijn vriend woon ik in het gezellige en bourgondische Breda; “de parel van het zuiden!” Na jaren in de zorg te hebben gewerkt met kinderen, besloot ik bijna een jaar geleden om het roer compleet om te gooien. Ik wilde mijn hart volgen, doen waar ik blij van word en van mijn blog mijn werk maken. Naast bloggen over beauty, fashion en lifestyle op mijn website lamemechose.nl en mijn social media kanalen, schrijf ik teksten en regel ik de social media voor bedrijven. Ik kan je vertellen: ieder dag doen waar je écht blij van wordt is zó fijn!

 

 

Marieke Visser | Amsterdam | @mmvisser 

marieke visser-2Marieke Visser woont met vriend Marc en dochter Aaf (maart ’15) in Amsterdam. Marieke is oprichtster van Oh Baby!: “Tijdens mijn zwangerschap miste ik een leuke, positieve online cursus om me voor te bereiden op de bevalling, het moederschap en om echt te bonden met mijn baby. Vandaar dat ik Oh Baby! heb opgezet”. Kijk op www.mariekevisser.nl voor de gratis mini-cursus van Oh Baby! Marieke schrijft graag, is dol op fotografie, kunst en design met een goed verhaal. Ze houdt van het leven in Amsterdam. De stad heeft zoveel te bieden, ook als je kinderen hebt. Daarom blogt zij voor CITYMOM graag over lifestyle voor mommy’s (to be) en kids.

 

 

Tamara van Amersfoort | Amsterdam | @tamaravanamersfoortnolten

Tamara van Amersfoort

Ik ben Tamara en woon samen met Chris en Cecilia (3,5) in Amsterdam. Naast mijn werk als freelance HR Adviseur/Recruiter heb ik een actief leven waarin creatieve, sociale en internationale activiteiten een centrale rol spelen. Ik sta nooit stil en ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Van fijne restaurantjes tot een healthy life style en van shoppen tot musea, er zijn zoveel leuke dingen te doen in het leven! Daarnaast ben ik ook erg gedreven om goed om te gaan met onze planeet, want dat is wat we voor onze kids achterlaten. Het lijkt mij leuk om mijn ideeen en ervaringen te delen met andere City Moms en jullie wellicht ook te inspireren!

Serena van IJselmuide | Rotterdam | @swan_and_stork 

serena-van-ijselmuide

Het mama-zijn bevalt mij zo goed, dat ik er de hele dag over kan praten. Wat fijn dat ik nu met een goede reden “kinderachtig” kan doen en mij bezig kan houden met hotspots en producten voor kinderen! Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar “groene” en eerlijke initiatieven. Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik namelijk kritischer gaan kijken naar de manier waarop wij leven. Vanuit deze bewustwording is zelfs onlangs mijn webshop Swan and Stork ontstaan. Een webshop met eerlijke kleding voor iedereen! Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en ontdek ik nieuwe dingen via andere CITYMOMs!

 

 

Ilana Meijers | Amsterdam | @kidzfashionblog

Ilana MeijersIlana Meijers getrouwd met Dennis, hebben samen drie kids. Zoon Joey 11 jaar, dochter Jaela 9 jaar en dochtertje Judy 4 jaar. Mijn passie voor kinderkleding en -lifestyle is begonnen in de loop van mijn eerste zwangerschap nu zo’n 11 jaar geleden. Natuurlijk weet ik er inmiddels veel meer van dan toen. Inmiddels ben ik 40 jaar. Ik wist het al direct in mijn eerste zwangerschap: ik hou van mooie spullen en vooral mooie baby- en kinderkleding. Ik ben niet zo van de levensmotto’s maar voor de fashion voor (mijn) kids heb ik er wel degelijk een: “less is more.”

 

Jessica Lauret | Tilburg | @vankaat 

van kaat - jessicaMijn naam is Jessica, moeder van Julie (10) en Evie (8), getrouwd met Martijn. Een echt Zeeuws meisje, maar voor mijn studie verhuisd naar Tilburg. Leuke CITY waar we nog steeds wonen (ondanks het gemis van strand en bolussen). Met twee nieuwsgierige, creatieve en sportieve kids zit ik nooit stil. Kids die met hun vrienden en vriendinnen ook regelmatig nieuwe kinderfeestjes uit proberen. Ik ben namelijk eigenaar van de kinderfeestjes webshop www.vanKaat.nl. Superleuk om kids en ouders blij te maken met een thuisfeestje! Elke dag is dus feest voor mij!

 

Jasmijn Lindhout | Utrecht | @gewoonjasmijnJasmijn Lindhout (1)

ik ben Jasmijn, 36 jaar, moeder van Phileine (4.5) en Olivia (1). Al 18 jaar samen met Eloy en samen proberen we zoveel mogelijk tijd met elkaar (bij voorkeur) op slippers in de zon door te brengen. We werken beiden als freelancer. Ik als communicatie adviseur en hij als financial controller. Maar er is altijd iemand thuis voor de girls. Ons doel is om zo snel mogelijk financieel onafhankelijk te zijn zodat we meer ruimte hebben om de wereld over te vliegen. We wonen in de mooiste stad van Nederland, in Utrecht. Toen Phil twee was zijn we met zijn drietjes in zes maanden een rondje om de wereld gevlogen. Olivia is in januari voor het eerst de oceaan overgegaan om zes weken te genieten in Amerika. Kortom genoeg te vertellen over reizen met kleine kinderen!

 

DESIGNER

Processed with VSCO with b1 preset

Hoi! Ik ben Laura (27) en woon in Amsterdam. In 2014 heb ik met veel plezier stage gelopen bij CITYMOM en daarna ben ik eigenlijk een beetje blijven hangen. Ik hou ontzettend van muziek, mode, reizen, lezen, schrijven en design. Ook ben ik verslaafd aan Pinterest en Instagram, heerlijk om lekker inspiratie op te doen voor van alles. Inmiddels ben ik aan het afstuderen (Communicatie & Multimediadesign) en daarnaast voor CITYMOM aan het werk met design!

LIFESTYLE BLOGGERS GEZOCHT! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

GASTBLOGGERS GEZOCHT: Vind je net als CITYMOM schrijven over kindermode, kinderkamers, MOM-musthave, nieuwe hotspots en lifestyle voor kids het leukste dat er is? Dan ben ik op zoek naar jou!

CITYMOM zoekt per direct gastbloggers die een passie hebben voor schrijven en één maal per maand een gastblog voor CITYMOM willen schrijven. CITYMOM biedt jou als blogger de kans te schrijven voor een groot publiek, zodat je ervaring kunt noteren op je CV of je portfolio kan uitbreiden. Wil je het CITYMOM bloggers team komen versterken en maandelijks bloggen? Mail dan een korte motivatie + 5 onderwerpen waar je de komende tijd over wilt bloggen naar naar bettina@citymom.nl

Let op: Wij zijn niet op zoek naar bloggers die over hun eigen leven dus persoonlijke blogs willen schrijven maar echt moms die op de hoogte zijn van de laatste trends, nieuwe merken, leuke plekken en goede traveltips! Wat je ervoor terug krijgt is naast ééuwige roem, een leuke en nuttige ervaring, uitbreiding van je CV én goodies.

 

Volgende artikel

Adverteren

Vorige artikel

In de media