HERFST HAPPEN; 5X DE LEUKSTE HERFST TRAKTATIES

Is jouw kind jarig in de herfst? Trakteer dan helemaal IN STYLE van dit seizoen. Wij geven inspiratie voor 5 super leuke herfst traktaties!

1. Eierkoek Egel

Via de instagram van @christelrengers kwam ik deze te gekke eierkoek egel tegen! Je snijd twee hoeken uit de eierkoek. Smeer boter op de eierkoek en bestrooi met hagelslag. Gebruik drie rozijnen voor de neus en de ogen!

2. marshmallow PADDENSTOEL

Deze traktatie vond ik op traktatie-ideetjes en is zeker een goed idee, want nogal makkelijk te maken! Je hebt een marshmallow nodig op een sate prikkertje, en daarop prik je een stukje appel. Zorg dat je mooie rode appels koopt!

Per appel kan je 3 paddenstoelen dakjes snijden. Dompel het snijvlak even onder in citroenwater om verkleuring tegen te gaan! Prik de paddenstoelen op een stukje piepschuim.

Zoals je op de foto hieronder ziet kan je de stukjes appel ook vervangen door een aardbei!

3. STROOPWAFEL EIKELS

Hoe leuk zijn deze herfst eikels. Ook deze traktatie is weer super makkelijk te maken (daar houden wij van)! Ze zijn gemaakt van zoenen en ministroopwafels op een prikker.

LEES OOK: 7X MAKKELIJKE & GEZONDE TRAKTATIES

4. MOZARELLA PADDENSTOEL

Deze traktatie is wat moeilijker. Ik betwijfel of veel kinderen dit ook uit willen delen, want misschien net iets te gezond… maar leuk ziet hij er wel uit dus ik wilde hem jullie niet onthouden! Deze paddenstoelen zijn gemaakt van een bolletje mini mozzarella op een stokje, met daarbij een half cherry tomaatje. De stippen erop maak je met mayonaise.

5. Mandarijnen pompoentjes

Echte pompoen zijn kids niet zo dol op, maar deze mandarijnen versie zeker wel! Daarnaast helemaal gezond, en fruit van het seizoen! Wat wil je nog meer.

Zorg voor leuke gekleurde muffinbakjes, pel de mandarijnen en leg een druif in het midden. Is dit te gezond, vervang de druif dan door een snoepje!

MEER TRAKTATIE INSPIRATIE? LEES DAN:

MAKKELIJK TE MAKEN BUDGET TRAKTATIE DIE TE LEUK IS (EN TE LEKKER UITERAARD!)

10X TRAKTATIE INSPIRATIE 2022

DIT IS EEN HELE MAKKELIJKE AFSCHEIDSTRAKTATIE VOOR DE CRÈCHE

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.