10 X DE COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY’S

Wat is er nou leuker dan om voor een baby die geboren is in AMSTERDAM, en dus een kleine Amsterdammer is, een kraamcadeau te geven met iets van Amsterdam zelf? CITYMOM zocht de tien leukste kraamcadeaus voor Amsterdammertjes! 

1. Speelkleed Amsterdam

City-Play heeft een supergaaf speelkleed van Amsterdam ontwikkeld. Dit is natuurlijk een perfect cadeau voor een Amsterdammertje! 

Als kleine Amsterdammer wil je natuurlijk spelen op het speelkleed van je eigen stad Amsterdam. Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De speelkleden van Amsterdam zijn te bestellen via de webshop www.city-play.eu.  

amsterdamse-dingen-boekje-citymom-nl

2. Boekje; Amsterdamse dingen

Je Amsterdamse kind moet natuurlijk wel ‘Amsterdamse dingen’ en dus woorden leren! Dat kan met dit leuke boekje dat je kan kopen bij Bol.com. De historische en monumentale hoogtepunten staan centraal, maar worden afgewisseld met typisch Amsterdamse dingen die kinderen opvallen, zoals de ‘kinderkopjes’ op de Dam.

amsterdams-huis-van-lego

3. Je eigen (geboorte)huis in Lego

Hoe cool is dit, Natalia Wolska-Meijerink is een Poolse architecte die al een tijdje in Amsterdam woont. Door het spelen met lego met haar dochter, haar achtergrond in architectuur en de liefde voor Amsterdam begon zij met het bouwen van Amsterdamse huisjes in lego.

Je kan bij haar ‘kant en klare’ lego huisjes kopen maar ze kan ook jouw (en dus het huis van je kindje) nabouwen in Lego, via haar Etsy shop kan je het checken! www.etsy.com/shop/WolskaMeijerink

geboorteslinger amsterdam

4. Geboorteslinger Amsterdam

Met deze originele, blauwe geboorteslinger is er geen twijfel mogelijk over waar je kindje geboren is. De slinger is van stof en heeft daarmee een mooie, duurzame uitstraling. Hang de slinger boven het wiegje of voor het raam met de handige zuignapjes. Perfect kraamcadeau voor een pasgeboren Amsterdammertje! Te koop via nooxcitykids.nl

8 X COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY'S

5. Kapstop, Kussens & Knisperdoekjes – V@Amsterdam

Bij V@Amsterdam kan je leuke Amsterdamse babycadeautjes vinden zoals dit mooie kapstokje! Maar ze hebben ook hele leuke kussens met Amsterdamse huizen of alleen een kussen van een grachtenhuis. Het knisperdoekje doet het ook altijd goed bij baby’s.

8 X COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY'S

6. Houten Mobiel – WaWomb

Een houten mobiel met o.a. een houten grachten huisje die je op de babykamer kan hangen! Hoe mooi! Ze hebben ook mooie wandhaken. Allemaal handgemaakt en erg origineel!

 

5 X COOLSTE KRAAMCADEAUS VOOR AMSTERDAMSE BABY'S

 7. Babydeken – Mats & Merthe

Hun missie is het ontwerpen van hoogwaardige, luxe babydekens waarbij aandacht voor kwaliteit, natuurlijke materialen voorop staat. De gehele collectie is geïnspireerd door Nederland waardoor je in ieder product “a nice touch of Dutch” terug vindt! www.matsenmerthe.com

Lichies - Amsterdams grachtenhuis Lamp

8. Lichies – Amsterdams grachtenhuis Wandlamp

De Lichies lampen zijn gebaseerd op echte grachtenpanden. Er zijn vijf grachtenpanden verkrijgbaar, allemaal anders. Door meerdere lampen aan elkaar te koppelen kun je een echte grachtengordel op de babykamer creëren!  Te koop via lichies.com.

9. Boek – Hoe word je een super Amsterdammer

Het bedrijf Pavlov maakte dit boek in opdracht van de 100-jarige OBA. Geschreven door tweevoudig Gouden Griffel winnaar Jan Paul Schutten. Hoe word je grappig? Waar blink je in uit? Wat zijn je toekomstdromen? Word je directeur van Artis? Schoonmaker bij Madame Tussauds? Boswachter in het Diemerbos? Drone-piloot? Of toch liever steward bij Ajax?

Te koop via Bol.com

10. Amsterdam Poster

Deze posters zijn te koop via labeloftheelements.com en worden gedrukt op natuurvriendelijk papier van mooie kwaliteit. Leuk om op de babykamer te hangen van de newborn Amsterdammer.

LEES OOK

2 Reacties

    • Bettina

      Graag gedaan!

      Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.