BUDGET TRAKTATIE DIE TE LEUK IS (EN TE LEKKER EN TE MAKKELIJK OM TE MAKEN!)

Toen Bobbi 8 werd deelde zij deze te leuke traktatie uit! Normaal struin ik Pinterest af voor inspiratie, maar deze keer vroeg ik een vriendinnetje of ze nog wat wist. En ja hoor, daar kwam hij; de allerleukste (en makkelijkste!) traktatie; een Mc Donalds bakje met chipjes erin en een marshmallow als ‘mayo’. Niet de gezondste deze keer, maar he we kunnen niet altijd braaf zijn. 

We gingen deze keer dus even niet voor een super gezonde traktatie, maar voor gemak. Want deze traktatie is echt binnen een kwartiertje voor de hele klas in elkaar te zetten. 

Je hebt nodig

  • 26 McDonalds medium friet bakjes   
  • 5 zakken Mama Mia chips van Lacs
  • 1 zak marshmallows Frisia 

Naast makkelijk is het ook een goedkope traktatie. Voor de bakjes moesten wij 2.50 afrekenen bij de McDonalds. Een zak marshmallows kost €0.94 en voor vijf  x zakken chips a 1.29 waren we €6.45 kwijt. Dus in totaal waren we minder dan een tientje kwijt! 

We zijn even langs de McDonalds gefietst om de bakjes te halen, en de chips en zak marshmallows hadden via Picnic besteld waar we onze wekelijkse boodschappen door laten bezorgen. 

Bobbi vulde de bakjes en ik schreef de tekst erop en klaar waren we. 

Bobbi straalde toen ik haar weer opkwam halen want de hele klas was helemaal dol gelukkig met haar traktatie! 

Kortom deze traktatie is SNEL, MAKKELIJK, GOEDKOOP, LEKKER EN LEUK! Wat wil je nog meer – behalve dat hij misschien wat gezonder had kunnen zijn…. – 

CHECK OOK DEZE TWEE TRAKTATIES DIE IK MAAKTE

 

 

BLOG BY BETTINA @citymom.nl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.