INTERIEURADVIES VAN CITYMOM

 

INTERIEURADVIES BETTINA NESEKER

INTERIEURADVIES 

Dat CITYMOM’s oprichter Bettina Neseker staat waar ze nu staat, is geen toeval. Van kinds af aan zag ze zichzelf al als interior designer. Inspiratie deed ze op met haar moeders Residence magazines en toen ze slechts tien jaar oud was, begon ze aan haar eerste interior design project: haar eigen kamer (her)inrichten. Dat werd al heel gauw één van haar favoriete bezigheden.

Na een carrière van bijna tien jaar als bedenker en creatief brein achter de bruisende lifestyle blog CITYMOM, waar ze veel ervaring opdeed in PR, copywriting, samenwerken met grote merken en conceptcreaties, besloot Bettina begin 2021 een opleiding tot interieur stylist te volgen. Vanaf de eerste dag dat ze klaar was met haar opleiding kwamen de aanvragen binnen, mede dankzij haar eigen verbouwing en interieur die ze deelde via instagram. Haar interieur studio STUDIO VACAY is naast CITYMOM haar tweede bedrijf. Ook verkoopt Bettina haar zelfontworpen interieurproducten via de website van haar interieur studio; STUDIO VACAY.

VACAY VIBE

Bettina brengt haar oog voor design, nieuwe trends en liefde voor vakantie samen in one-of-a-kind interieurs. Kleurrijk en met een eigen attitude, dat is de insteek voor elk interieurontwerp dat Bettina maakt. Altijd met een vleugje vacay, want een Vacay Vibe is kenmerkend voor al haar interieurs.

MIX & MATCH

Bettina mixt en match graag. Het liefst mooie (design) items, met persoonlijke items zoals souvenirs of vintage (erf)stukken, funky items waar je blij van wordt en een edgy print erbij. Bij chique hoeft het niet allemaal te glimmen om een huis een luxe uitstraling te geven. Denk eerder aan zachte velvet stoffen voor op de bank, en mooie zijde sierkussens. Een goede verf op de muren én ook altijd op plafond. Een groot kunstwerk. Of het gebruik van materiaal zoals messing en marmer.

Een goed doordacht interieur heeft balans. En balans is waar Bettina – als weegschaal zijnde –  naar streeft. Persoonlijk maar ook altijd in een interieur!

“Je huis is meer is dan de som van mooie spullen. Door balans aan te brengen in je interieur ontstaat eenheid. Met balans bedoel ik dat alle elementen zo met elkaar verbonden zijn dat ze samen een prachtig interieur vormen. Een eigenzinnig interieur onderscheidt zich bij uitstek door lef. Door iets te proberen wat anders is, ontstaat er een interieur dat uniek is!”

Meer informatie over interieuradvies van Bettina? Check de website: www.studiovacay.com

CONTACT

CONTACT STUDIO VACAY
INTERIEURADVIES BETTINA NESEKER

Volgende artikel

ADVERTEREN OP CITYMOM

Vorige artikel

Baby cursus Amsterdam