Newsmom

11X HOTSPOTS IN NIJMEGEN DIE OOK LEUK VOOR KINDEREN ZIJN!

11X HOTSPOTS IN NIJMEGEN DIE OOK LEUK VOOR KINDEREN ZIJN!

Binnenkort een weekendje of dagje weg en nog geen bestemming, denk eens aan Nijmegen! Deze stad heeft verrassend veel leuke kidsproof hotspots. Komen ze! 1. SLAPEN IN HOTEL BLUE Slapen doe je bij Hotel blue in het centrum. Dit fantastische mooie hotel (zusje van hotel...
TIPS CITYTRIP MAKEN MET JE GEZIN IN GELDERLAND

TIPS CITYTRIP MAKEN MET JE GEZIN IN GELDERLAND

Beetje een gek idee he? Bij het woord citytrip denk ik veelal aan de grote steden, zoals Parijs, London, Barcelona of Wenen. Maar ondertussen zijn de Nederlandse steden ook perfect; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht.  Met deze blog willen wij eigenlijk ook...
YIN ON THE ROCKS RETREAT; PERFECT ME-TIME FOR MOMS!

YIN ON THE ROCKS RETREAT; PERFECT ME-TIME FOR MOMS!

Afgelopen zondag was het zover, een dag lang ME TIME, tijdens het één dag durende YIN ON THE ROCKS RETREAT in Nijmegen.  Als ik aan een retreat denk, denk ik vaak aan een week weg, en eigenlijk wist ik niet dat er ook retreats van een dag bestonden. Maar juist...