Newsmom

5X LEUKE STEDEN WAAR JE GOED KAN SHOPPEN

5X LEUKE STEDEN WAAR JE GOED KAN SHOPPEN

EN DIE GOED BEREIKBAAR ZIJN MET DE TREIN! Het is binnenkort Black Friday. Ben je van plan om een dagje te gaan shoppen met je kids? Maar zijn grote, populaire winkelsteden als Amsterdam en Rotterdam nét iets te druk voor jullie? Lees dan snel verder: wij zetten...
KIDSPROOF HOTSPOTS DELFT – EEN INSIDER GUIDE

KIDSPROOF HOTSPOTS DELFT – EEN INSIDER GUIDE

Tijdens het schrijven van deze blog merk ik dat mijn gedachten afdwalen. Voor ik er erg in heb zit ik met mijn hoofd vol herinneringen. Aan een geweldige studententijd, huisfeesten, tequila-avonden bij de Tango, goede gesprekken met vrienden en het zo nu en dan...
DAGJE DELFT! 5 X LEUKE KIDSPROOF HOTSPOTS

DAGJE DELFT! 5 X LEUKE KIDSPROOF HOTSPOTS

Sinds jaren gingen wij weer eens naar Delft. Voor vertrek bereidde ik mij kort voor door wat leuke adresjes op te zoeken, maar eenmaal in Delft liet ik mijn plannen snel varen. Ik besloot de aandacht die niet door de kinderen in beslag werd genomen, volledig op de...