DAGJE DELFT! 5 X LEUKE KIDSPROOF HOTSPOTS

Delft algmeen 8 Delft algemeen 2

Sinds jaren gingen wij weer eens naar Delft. Voor vertrek bereidde ik mij kort voor door wat leuke adresjes op te zoeken, maar eenmaal in Delft liet ik mijn plannen snel varen. Ik besloot de aandacht die niet door de kinderen in beslag werd genomen, volledig op de stad te richten. Omdat ik anders met kinderwagen en al in een gracht of voor een fiets zou belanden. Én omdat het zo’n vreselijk mooie stad is! Ik zeg: dwaal in Delft gewoon lekker met je kinderen door de straten. Je komt overal wat leuks/moois tegen. De stad is niet groot en er staan genoeg informatieborden en wegwijzers (voor de toeristen) om je weg terug te vinden.

In Delft vind je historische gebouwen, hoge kerken, toeristische winkels, boetiekjes en vintage- en antiekwinkeltjes, maar ook “gewoon” de grote bekende warenhuizen, zoals H&M en HEMA (en een tijdelijke HEMARKT!). Eigenlijk is er voor ieder wat wils. Delft is goed te bereiken met de trein en vanaf het station ben je binnen een paar minuten in het centrum. Ondanks onder andere de vele fietsers, kinderhoofdjes, bruggetjes en grachten, vind ik het goed te doen om Delft met kinderwagen en loslopende peuter te bezoeken (oké, wel met de hulp van opa en oma!). Kom je bruggetjes met trappen tegen? Probeer dan een bruggetje verderop. Wij liepen op de heenweg langs de weg naar het centrum toe en op de terugweg troffen we toevallig alleen maar bruggetjes zonder treden.

Onderstaande 5 HOTSPOTS kan ik zeker aanbevelen om er naar binnen te lopen!

Suikerbuik 2

1.BAKKER SUIKERBUIK

Bakker Suikerbuik (Hippolytusbuurt 24) is een schattige banketbakkerij en lunchtent langs één van de grachten. Hier vind je lekkere taartjes en handgemaakt brood.

Villa Tuinfeest 3

2.VILLA TUINFEEST

Villa Tuinfeest (Markt 44) is een mooie zaak op het grote historische marktplein met erg vrolijk en vriendelijk personeel (en dat op de dag na Koningsdag!). Lekker samen op de banken wat drinken en dochterlief helemaal blij met de lolly die zij bij vertrek kreeg.

Milo Design

3.MILO DESIGN

Schuin tegenover Villa Tuinfeest zit Milo Design (Markt 83). Een leuk winkeltje met hebbedingetjes!

Hummus 2

4.HUMMUS

Bij HUmmUS (Molslaan 39) kun je ’s middags en ’s avonds lekkere mediterraanse hapjes eten. Een leuk adresje voor als je kinderen hebt die niet alleen maar patat lusten. Kinderen kunnen “gewoon” in een kinderstoel, maar mogen ook op de heerlijke roze bank met kussens hangen.

Bul Super 2

5. SUPER BUL

Leuk! Super Bul is een echte ouderwetse stripboekenwinkel (Breestraat 18-22).

 

BLOG BY SERENA VAN IJSSELMUIDE @swan_and_stork

Het mama-zijn bevalt mij zo goed, dat ik er de hele dag over kan praten. Wat fijn dat ik nu met een goede reden “kinderachtig” kan doen en mij bezig kan houden met hotspots en producten voor kinderen! Waarbij mijn voorkeur uitgaat naar “groene” en eerlijke initiatieven. Sinds de geboorte van mijn dochter ben ik namelijk kritischer gaan kijken naar de manier waarop wij leven. Vanuit deze bewustwording is zelfs onlangs mijn webshop SwanandStork.nl ontstaan. Een webshop met eerlijke kleding voor iedereen! Graag deel ik mijn ervaringen met jullie en ontdek ik nieuwe dingen via andere CITYMOMs!

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.