ATELIER GINGER AARDBEI; VINTAGE PRE LOVED PIECES VOOR JOU EN JE KLEINE

GINGER AARDBEI | AMSTERDAM

GINGER AARDBEI | AMSTERDAM

 

GINGER AARDBEI | AMSTERDAM

GINGER AARDBEI | AMSTERDAM

GINGER AARDBEI | AMSTERDAM

Alle VINTAGE-lovers opgelet! Ik heb een nieuwe little gem ontdekt in Amsterdam, genaamd Ginger Aardbei waar je echt de meest mooiste vintage en one of a piece items kan vinden!

Zelf ben ik al jaren een vintage lover. Mijn hele huis staat vol met vintage (design) stukken en ook mijn kledingkast heeft vele vintage vondsten. A: is vintage natuurlijk veel duurzamer en B: vind ik fijn dat het altijd items zijn die niemand anders heeft.

Naast een paar mooie items die van mijn moeder zijn geweest, ben ik ook fan van de items die ik vond op de Noordermarkt op maandag. De meeste vintage winkels in Amsterdam vind ik weer net te mainstream (Zipper bijvoorbeeld). Daar vind ik geen unieke items meer. Daarom ben ik zo blij met de ontdekking van Atelier Ginger Aardbei. De ‘vintage pre-loved pieces’ van Ginger Aardbei zijn allemaal bij elkaar gezocht door oprichtster Pam Captein.

‘vintage pre-loved pieces’ van over de hele wereld vind je nu in Amsterdam bij Atelier Ginger Aardbei

Als MOM heb ik geen tijd om te shoppen in de grote cities, maar Pam doet dat wel!
Parijs, London, Lissabon, Kopenhagen, Bali, India en Ibiza zijn haar favoriete plekken waar zij opzoek gaat naar moois en belangrijker nog; mee terug neemt naar Amsterdam om in haar atelier te verkopen.

Zij gaat in die steden opzoek naar de meest mooiste vintage items. Ieder item selecteert zijn op basis van de stof, de fit en de look. Je vindt veel natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, zijde en cashmere in haar atelier en in haar webshop. Want naast langs gaan in haar atelier kan je ook alle items online vinden.

Mocht je niet in Amsterdam wonen is het fijn dat je via de website kan shoppen. Maar mocht je wel in Amsterdam wonen dan raad ik echt aan even langs te gaan in haar mooie atelier. Persoonlijk vind ik het fijn vintage items altijd even te passen. Daarnaast kan Pam de items ook aanpassen, mocht het te groot zijn, of mocht je bijvoorbeeld andere knopen op een blouse willen (ik zeg maar wat!).

GINGER AARDBEI | AMSTERDAM

Oprichtster Pam Captein

Ook geeft Pam mega goed styling advies! Zo draag ik zelf nooit bloesjes, maar Pam liet mij zien, dat door een blouse in je rok te stoppen, het veel leuker staat. Of door een riem om een blazer te doen, de blazer opeens veel stoerder wordt! Naast mooie items heb ik dus ook veel nieuwe kledingtips opgedaan!

Oh en Pam is stiekem ook al bezig met kleine vintage items te verzamelen voor onze mini-me’s. Ik kan niet wachten tot ze deze gaat verkopen, want er zaten echt te coole items bij!

Nieuwsgierig geworden? 
Vrijdag 17 mei kan je tussen 12.00 – 21.00 binnenlopen bij Pam in haar Atelier op de Weteringschans 108 2hoog. Zij heeft dan de Grand Opening van haar atelier!
Wil je een andere keer langskomen, bel Pam of mail haar voor het maken van een afspraak:

Ginger Aardbei
Weteringschans 108-2
1017 XS Amsterdam
info@gingeraardbei.nl
06 24898629

www.gingeraardbei.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.