AANRADER; TENTOONSTELLING BON VOYAGE IN KASTEEL DE HAAR

Kasteel de Haar | CITYMOM.nl 1

Kasteel de Haar | CITYMOM.nl 1

Kasteel de Haar | CITYMOM.nl 1

Wil je een ECHT KASTEEL + een super leuke tentoonstelling bezoeken met je kids. Dan is Kasteel de Haar (op een half uur van Amsterdam en Utrecht) een aanrader!

De tentoonstelling is echt prachtig en gaat over het zeer luxueuze reisverleden van Baron Etienne van Zuylen en Barones Hélène de Rothschild die op kasteel de Haar woonde.

Je wordt meegenomen naar een glorieus tijdperk waarin reizen een absolute luxe was, alleen weggelegd voor the happy few. De tentoonstelling is tot en met september te zien in Kasteel de Haar.

Meerdere malen per jaar nam het echtpaar de trein of auto naar aantrekkelijke steden in Europa. Of ze nu naar weldadige kuuroorden als Évian-les-Bains aan de voet van de Franse Alpen gingen of een privébezoek aan de Maharadja van Kapurthala brachten in het hart van India, de adellijke levensstijl werd moeiteloos aan de moderne reismogelijkheden geknoopt en was dus voorzien van alle luxe en comfort die ze thuis gewend waren. Op iedere reis werden ze dan ook vergezeld van een flinke vracht bagage en een stoet aan eigen personeel, stokers, sjouwers, kruiers, chauffeurs en gidsen. Traveling light was het echtpaar volslagen onbekend.

Alle bijzondere reisnecessaires zijn te zien! Voor MOMS een lust voor het oog om naar te kijken! Al lopend door het imposante kasteel kunnen je kinderen een super leuke speurtocht doen en leuke vragen beantwoorden.

In een schitterende fotografische expositie, met een rijkdom aan reisnecessaires die vandaag de dag van onschatbare waarde zijn geworden, herbeleef je het voorbije tijdperk van travel at its finest!

Prijzen & online tickets*
€ 18 voor volwassenen
€ 12.50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar
Gratis voor kinderen tot 4 jaar en bezoekers met een Museumkaart

www.kasteeldehaar.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.