KAPPER HIZI HAIR; ME-TIME + PERFECTE NIEUWE COUPE

Hizi Hair

Naar de kapper gaan vind ik heerlijk; ik zie het echt als ME-time! Omdat mijn haar gekleurd moet worden, zit ik er vaak ook wel wat uurtjes. Ga ik alleen knippen dat vind ik een kapper fijn waar ik ook mijn kind mee naar toe kan nemen. Niet alle kappers knippen ook kinderen namelijk. Hizi Hair doet dat wel.

Hizi Hair is de perfecte kapper voor jezelf en je kids dus! Het fijne is, ze hebben meer dan 60 vestigingen door heel Nederland, dus ook een bij jou in de buurt!

Ik ging zelf onlangs naar de vestiging in Castricum waar ik heerlijk in de watten werd gelegd. Diegene die mijn haar ging kleuren werd erg enthousiast van de kleur die ik wilde. Maar ondanks dat ik al wist wat ik wilde, gaf ze ook heel goed advies. Daarnaast adviseerde ze mij ook hoe en met welke producten ik mijn haar moet verzorgen. Iets wat er wel eens inschiet bij mij…

Hizi Hair kapper

Hairspa Hizi Hair Kappers

ME-TIME IN DE HAARSPA

Wat ik ook erg fijn vond was de haarspa! Tijdens het wassen van mijn haar kon ik verder ontspannen in de massagestoelen. Ook maken ze gebruik van de beste haarproducten van merken als Kérastase en Olaplex. Deze producten kan je ook eenvoudig online bestellen, mochten ze op zijn maar je nog geen nieuw bezoek aan de kapper op de planning hebt staan.

NAAR HIZI HAIR MET EN ZONDER AFSPRAAK

Ik heb heel vaak dat ik a la minute naar de kapper wil. Dan heb ik het opeens he-le-maal gehad met mijn look en wil ik het direct veranderen. Of zie je dat het haar van je kind nu echt te lang is en heb ik een uurtje tijd om te gaan. Dan wil ik dus direct naar de kapper kunnen. Bij de Hizi Hair kapsalons kan je minimaal zes dagen per week terecht; ook zonder afspraak! Super handig dus.

Ik ben super tevreden over mijn nieuwe look en fijne behandeling die ik bij Hizi Hair heb gehad. Me-time in combinatie met het krijgen van nieuw mooi haar. Beter kan niet!

Zelf een afspraak maken? Dat kan heel makkelijk online: afspraakmaken.hizihair.nl

Hizi Hair heeft heel veel kapsalons door heel Nederland ook in Utrecht en Den Haag.
In Amsterdam zitten ze o.a. op het Buikslotermeerplein, Tussen meer en op de Maasstraat is net een nieuwe salon geopend.

Kijk voor een salon bij jou in de buurt op: hizihair.nl

TARIEF
Knippen vanaf 30.50

Kinderen:
Knippen 0 t/m 3 jaar €16.95
Knippen 4 t/m 12 jaar €20.25
Knippen 13 t/m 17 jaar €23.25

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.