STOKKE® OPENT NIEUWE BRAND STORE IN AMSTERDAM

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft een nieuwe Brand Store in Amsterdam geopend. Deze Stokke winkel in Amsterdam is, na De Kleine Kapitein in het centrum van Rotterdam, de tweede brand store van Stokke in Nederland. Vanaf nu kun je in de geliefde Rivierenbuurt van onze hoofdstad terecht om de complete wereld van Stokke persoonlijk te ervaren.

Ouders (in spe) krijgen hier persoonlijk advies en demonstraties van de iconische kinderstoelen zoals de Tripp Trapp®, Sleepi™ babykamers, Limas™ draagzakken, badjes, maar ook van de Babyzen™ YOYO kinderwagens, die sinds kort deel uitmaken van de Stokke familie. Met hoogwaardige producten en betrouwbaar advies draagt Stokke bij aan de ontwikkeling van jouw kleintje.

Dichtbij de doelgroep

Naast het aanbod in ruim opgezette baby- en kinderzaken aan de rand van grote steden, wil Stokke ook aanwezig zijn op toegankelijke plekken. Het merk heeft daarom zorgvuldig twee locaties gekozen in Amsterdam en Rotterdam. De gemene deler? Een plek waar ouders en deskundigen elkaar kunnen vinden om kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Stokke Brand Store Amsterdam bevindt zich aan de Scheldestraat, een van de meest levendige straten in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Het pand op de Scheldestraat 55-57, waar eerder de kinderwinkel Koter & Co was gevestigd, is volledig verbouwd om (toekomstige) ouders de volledige Stokke ervaring te bieden.

Personaliseer je Stokke Tripp Trapp

De meeste producten in de Brand Store zijn rechtstreeks uit voorraad beschikbaar of kunnen thuis worden bezorgd. Ter ere van de lancering kun je in de maanden maart en mei gratis jouw Tripp Trapp laten graveren in de winkel! Zowel nieuwe Stokke klanten, als klanten die reeds een Tripp Trapp in bezit hebben (die moeten enkel de rugleuning meenemen) zijn welkom voor het gratis laten graveren van hun Tripp Trapp.

ADRES
Scheldestraat 55-57
1078 GG Amsterdam
020 – 6754504

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 18.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: gesloten

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.