contact

bettina@citymom.nl

Post adres: Jacob van Lennepkade 6, 1053 MJ, Amsterdam

Is je doelgroep MOEDERS en wil je ADVERTEREN?

Check onze ADVERTEREN PAGINA voor alle info

of stuur een mailtje naar bettina@citymom.nl

VOLG CITYMOM OOK OP FACEBOOK | PINTERST | INSTAGRAM

CITYMOM is onderdeel van B3 Producties

KvK 51739909 | Iban NL64ABNA0462520919

nieuwsbrief

 

WAT IS CITYMOM?

CITYMOM.nl IS DE HOTSPOT & LIFESTYLE WEBSITE VOOR MOEDERS IN DE STAD.

Op CITYMOM verzamelt Bettina sinds 2013 de hotpots, trends & goodies voor urban mommies in de stad. CITYMOM was een van de eerste lifestyle blogs voor moeders in Nederland. Dankzij de fun en oprechte inhoud groeide de blog gestaag en vandaag bereikt CITYMOM meer dan 70.000 moeders per maand. 

BLOG

De BLOG houd je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, speelgoed & cadeaus, verzorgingsproducten en reizen. Ook vind je hier de laatste MOM-Must-Haves en inspireert CITYMOM met kindermode, accessoires en kinderkamers.

CITY GUIDES AMSTERDAM, DEN HAAG & UTRECHT

In de CITY GUIDES vind je alle dienstverleners en kindvriendelijke plekken in je buurt. Het is de meest complete online gids voor moeders (to be). Voor Amsterdam staan er al meer dan 1500 diensten en kindvriendelijke plekken in! En ook voor de steden Den Haag en Utrecht vind je alle hotspots.

Bettina is ook de oprichter van STUDIO VACAY; een merk voor exclusieve kleden voor de kinderkamer. 

In 2013 werd CITYMOM genomineerd voor de Marie-Claire Starters Award. In 2014 voor de Viva400 award. CITYMOM is in 2014, 2015 én 2016 genomineerd voor de Dutch Mom Blog Awards in de categorie lifestyle. De DMBA zijn de awards voor Nederlands beste fashion, lifestyle en parenting blogs. In 2016 stond CITYMOM ook op de longlist voor de VT Wonen Award. CITYMOM staat in de top20 Mama Blogs van 2017. 

awards voor CITYMOM

Oprichtster & Hoofdredacteur

Bettina| Amsterdam | @citymomnl

Bettina & Bobbi Black & White www.citymom.nlToen ik eind 2011 zwanger werd woonde ik al 12 jaar in Amsterdam maar had geen idee waar de crèches in mijn buurt zaten of waar ik een goede zwangerschapscursus kon volgen. Lange (internet)zoektochten leverde mij veel adressen en inspiratie en werd mijn idee om dit te delen op CITYMOM geboren. Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) handige CITY GUIDES bieden in hun stad en tegelijkertijd dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor kids met mijn blogs”.

 

Daarnaast heeft CITYMOM nog een team van gastbloggers;

citymom-blogger-team

Volgende artikel

Lost password

Vorige artikel

Kies een plaats