ALLE KINDVRIENDELIJKE RESTAURANTS IN AMSTERDAM MET SPEELKAMER

 

Restaurants met een speelkamer zijn de oplossing als je ook nog even gezellig bij wilt kletsen tijdens het uiteten gaan met je hubby. Is er een speelkamer in een restaurant, dan zie ik mijn kids namelijk niet! Alleen als het eten er is! Daarom alle Kindvriendelijke restaurants met speelkamer van Amsterdam op een rij! 

1. Haddock

Haddock is een unieke plek aan het IJ waar het heerlijk vertoeven is in het restaurant of op het grote terras met uitzicht op het water. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zowel binnen als buiten. Het restaurant heeft een grote speelkamer met een verschoontafel en er liggen luiers en doekjes. Daarnaast is er heel veel speelgoed in de kamer te vinden.

Eten kan je kind hier ook naar hartenlust: een broodje aap voor de lunch of ’s avonds lekkere poffertjes! Elke zaterdagavond (vanaf 16.30) wordt de kinderkamer omgetoverd tot een muziektempel voor de kids.

Kinderen kunnen naar hartenlust dansen, maar ook dansspelletjes zoals stopdans. Uiteraard zal de befaamde minidisco niet ontbreken. Elke zondag kunnen kinderen vanaf 14.00 komen knutselen in de speciale kinderkamer onder begeleiding van een medewerker van Haddock. 

HADDOCK AMSTERDAM

Haddock

2. Vandaag

Kindvriendelijker kan bijna niet. Met een goed gevulde speelkamer, inclusief ballenbak, klimfaciliteiten en oppas! Daarnaast is er een kinderkeuken waar koekjes gebakken kunnen worden, een limonadebar en een kinderbuffet op kinderhoogte!

Bij het kindermenu kunnen kinderen de allerlekkerste hapjes opscheppen zoals friet, frikandellen, pasta en poffertjes. Toe is er een chocoladefontein en suikerspinapparaat. Met all you can dine and drink-concept. Kinderen t/m 3 jaar én jarigen eten bij restaurant Vandaag gratis!

3. De IJ-Kantine

Ondanks dat dit restaurant een (grote!) speelhoek heeft en geen dichte speelkamer wil ik hem er toch tussen zetten. Iedere zaterdag en zondag vindt hier namelijk het Kinderknutselpaleis plaats!

Kinderen kunnen onder begeleiding knippen, kleuren en plakken.Ouders die in het weekend rustig willen eten en drinken terwijl de kinderen onder begeleiding spelen, zijn bij de IJ-kantine aan het juiste adres.

De kinderhoek heeft daarnaast met speelgoed, boeken en spelcomputers. In de zomer een zandbak achter het glas van het terras, zodat kinderen veilig zandkastelen kunnen bouwen. Naast diner kan je hier ook terecht voor een kop koffie, ontbijt en lunch. Er is een kindermenu!

4. Lunchroom Lastig

Zoals de naam al zegt is dit geen restaurant maar een lunchroom, maar aangezien er een 40M2 speel/game kamer aanwezig is wil ik deze toch even noemen! Bij Lunchroom Lastig willen zij het kinderen van alle leeftijden naar hun zin maken.

Een hoekje met wat speelgoed voor de kleinste is lang niet voldoende om alle kinderen te vermaken. Lastig heeft daarom speelgoed, computerspelletjes, boeken, kleurspullen, een game-room van 40 m2 voor de wat oudere kids én…. er is zelfs een tafel waarop de kleintjes mogen krijten!  

5. Jansz 

LET OP ALLEEN OP ZONDAG: Familydiner @Jansz, maar wel mijn favo restaurant met speelkamer! Wij zijn er nu al een paar keer bij Jansz in het Pulitzer Hotel gaan eten op zondag en zijn iedere keer weer super tevreden!

Verwacht een snelle service, een uitgebreid kindermenu en de kinderen kunnen spelen onder toezicht van twee oppassen in de ‘Copper Room’ die helemaal omgetoverd is tot een klein kinderparadijsje. Bobbi  & Fitz krijg ik altijd met moeite weer mee naar beneden om hun lekkere kip te komen eten.

Heb je nog een leuke tip met een restaurant met speelkamer, laat ons dit weten; bettina@citymom.nl 

IF YOU LIKE IT, PIN IT 

LEES OOK

BLOG BY BETTINA @bettina.neseker

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

1 Reactie

  1. Bettina

    Dank je wel voor je leuke reactie! Leuk te horen dat je er blij mee bent. Groeten, Bettina

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.