ZWEMKLEDING VOOR KINDEREN; BIJ DEZE MERKEN VIND JE DE LEUKSTE ITEMS

Bobo Choses

Piupiuchick

Bobo Choses

Toen mijn kinderen laatst een oproep kregen voor hun eerste zwemles had ik meteen een goede reden om op te zoek te gaan naar nieuwe zwemkleding. Geen straf, want wat is er veel leuks te koop voor in en om het water. 


Kleine jongens in lange zwembroeken maken me verliefd, dus ook nu ging ik voor mijn zoon op zoek naar een lange zwemshort. Ik begon bij Smallable (mijn lievelingsshop online met ook een geweldige outlet). Hun collectie is heel groot en al snel zag ik een aantal shorts van merken als Sundek en Bobo Choses waar menig jongetje nog stoerder van wordt, maar eerlijk is eerlijk. Ik vond deze zwembroeken echt te duur voor zwemles.

Voor een zomervakantie wil je misschien wel wat meer geld uitgeven, maar voor nu ging op zoek naar een goedkopere variant. Al snel kwam ik uit bij de Zara. Hun badkleding collectie is deze zomer echt heel leuk met voor jongens een groot aanbod. Vooral de “California’ collectie vind ik heel cool. Een beetje oldschool Baywatch stijl met lange gestreepte- en effen shorts in vrolijke kleuren.

Zara zwembroek jongens

Zara

Voor diegene die dat fijn vinden verkoopt Zara ook strakke zwemshorts voor de jongens. Ik vind die lange dan wel heel cool, maar waarschijnlijk is dat geplak van de stof aan die beentjes eigenlijk helemaal niet zo relaxed. H&M verkoopt ook leuke, maar vergeet ook vooral de Hema niet.

Die zwembroek had ik dus snel gevonden. Nu moest ik ook nog op zoek naar een badpak voor mijn dochter. Zij is eigenlijk ook meer van de broekjes, maar voor zwemles leek mij een badpak handiger. Voor deze zoektocht heb ik dus alleen badpakken gecheckt (heb een hoop leuke zwembroekjes voorbij zien komen (serieus check Emile and Ida en ook Bonton), maar heb me niet laten verleiden). 

Ik had op Instagram al een paar leuke pakjes voorbij zien komen van het merk ‘Piupiuchick’.

Vooral het regenboogbadpak en een lichtroze met een grote rode stip zijn favoriet. Allemaal ook weer beetje old school. Kwam er alleen achter dat deze pakjes zijn gemaakt van badstof en dat vond ik niet zo handig voor zwemles.

Mijn zoektocht ging dus nog even verder. Het aanbod was (zoals helaas gewoonlijk) weer veel groter dan het aanbod in zwemkleding voor jongens. Merken als Tocoto Vintage, Buho Barcelona en Bobo Choses zijn er ook deze zomer weer in geslaagd met echt stuk voor stuk hele leuke items, echter ook voor zwemles ietwat aan de prijzige kant.

Dus ook voor mijn dochter slaagde ik uiteindelijk bij Zara (wat niet de eerste keer is). De keuze viel op een gestreept badpak met een kleine regenboog. Inmiddels is de collectie alweer aangevuld met nog meer leuks, maar ik wacht nog even tot de zomer echt begint.

LEES OOK: BEACH & BANDITS LANCEERT SS19 COLLECTIE “SPREAD SUNSHINE”

Bobbi & KateAnne (39) @bobbiandkate woont samen met haar gezin in Naarden. Zij hebben een drieling (Micky, Alexander* en Bastiaan) en een labrador pup (Job). 
“De afgelopen 1,5 jaar is er een hoop gebeurd. Na 15 jaar werd Amsterdam ingeruild voor het Gooi en zegde ik mijn baan op. Ik heb 10 jaar met heel veel liefde gewerkt als strafrecht redacteur bij een juridische uitgeverij, maar het werd tijd voor iets anders, namelijk het op de kaart zetten van mijn eigen kinderkleding label: Bobbi and Kate. Al jaren droomde ik hiervan, maar elke keer was er wel weer een andere reden om het niet te doen. Tot het moment dat ik zelf moeder werd en je tot het besef komt dat het najagen van dromen misschien wel veel belangrijker is dan een drukke kantoorbaan. Nu ben ik al 1,5 jaar fulltime bezig met Bobbi and Kate en ik heb tot op de dag van vandaag geen minuut spijt gehad. Er komen zoveel leuke dingen bij kijken. Zo ook deze blog voor CITYMOM waarin ik voornamelijk zal schrijven over mooie (duurzame) kinderkledingmerken en eigenlijk alles wat cool is voor onze kleine vrienden.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.