7X MAKKELIJKE & GEZONDE TRAKTATIES

730d7f4eaec8708f548e68457116ce0d

Trakteren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en kan ook zeker gezond bewijzen deze zeven leuke gezonde traktatie tips. CITYMOM zag al leuke voorbij komen op de creche maar ook via Pinterest kan je genoeg inspiratie vinden. Bijvoorbeeld deze leuke traktatie van Moodkids! Fleurige bakjes van de Hema, popcorn erin, een leuk label met de naam van ieder kind erop en klaar.

78d9cbda8dacade7edc7729547e17cc9

Een gezonde lolly! Snij fruit in leuke vormen zoals een hartje of ster en prik ze op lolly stokjes.

6aa2fe055f833eef2bd531c8522a7eb3

Hoe simpel kan iets zijn! Stuk watermeloen en ijs stokje erin waar je eventueel nog iets leuks op kan schrijven en uitdelen maar.

pretsel met kaas in ster

Hetzelfde concept als de fruit lolly’s maar dan de zoute variant met een pretzel stokje en een stukje kaas in de vorm van een ster. Het stukje kaas druk je heel makkelijk uit met een stervorm met scherpe uiteindes. 

Schermafbeelding 2014-05-05 om 16.14.29

Deze leuke traktatie kreeg Bobbi laatst op de creche! Een rijstewafel omgetoverd als schaap! Perfect als traktatie voor kleintjes.

www.gezonde-traktatie.nl:traktaties:gezonde-traktaties:fruit:mandarijn-spookje:

Deze leuke traktatie kwam ik tegen op Gezonde-traktatie.nl. Een mandarijn of appel met een servet erom heen gestrikt. Oogjes erop tekenen en klaar!

www.ozowiezo.nl:blog:2011:11:09:slingerstaart-of-kwek-eend-trakteer-eens-gezond-met-gratis-download:

Download gratis via OZoWieZo de afbeelding van de aap, print hem uit, doe hem over de banaan en gegarandeerd succes in de klas!

WIL JE MEER TRAKTATIETIPS? LEES DAN OOK; 10 x DE LEUKSTE GEZONDE TRAKTATIES MET FRUIT. 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.