40X INSPIRATIE VOOR DE DE HIPSTE GEBOORTEKAARTJES!

HIPDESIGN GEBOORTEKAARTJES JONGENS

HIPDESIGN GEBOORTEKAARTJES MEISJES

 Een van de leukste dingen in je laatste trimester van je zwangerschap zitten is natuurlijk dat je baby er bijna is! Maar ook dat het tijd is voor het kiezen van een geboortekaartje! Want als jullie baby er eenmaal is dan wil je dit mooie nieuws natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten weten! En dan is het ook zo leuk dat je dan ook zoveel lieve kaartjes terug krijgt! Iedere dag was het bij ons thuis weer feest als de postbode was geweest! 

Op internet kon ik door de bomen het boos niet meer zien qua geboortekaartjes zoveel keus is er! Waar maak je dan zo’n geboorte kaartje? Om het kiezen wat gemakkelijker te maken heeft CITYMOM voor jou de 20 leukste geboortekaartjes voor meisjes én voor jongens op een rij gezet. Allemaal te vinden op HipDesign.nl

Dat is de hipste online store op het gebied van kaarten. Niet alleen  geboortekaartjes kan je er vinden, maar ook trouwkaarten, wenskaarten en uitnodigingen. Al hun hippe producten maak je zelf online in hun kaartenwinkel of met één van hun vormgevers. Want je kan natuurlijk ook helemaal zelf een ontwerp maken en laten drukken. Easy toch! Welke vind jij de mooiste?

hipdesign.nl
GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.