3X TE GEKKE BOEKEN VOOR KNUTSELINSPIRATIE

Knutselen? Mijn dochter wil heel vaak even met mij ‘knutselen’. Nu vind ik dat erg leuk maar heb ik echt zero inspiratie vanuit mijzelf. Daarom ging ik opzoek naar inspiratie, dat is immers altijd wel te vinden. Ik stuitte daarbij op deze drie waanzinnige knutselboeken. Mijn dochter blij want die heeft nog nooit zoveel leuke dingen gemaakt, en ik blij omdat ik nog nooit zo veel leuke voorbeelden had!

Artie Farty

 

1. Artie Farty

Artie Farty’ is hét handboek vol kunstzinnige tips voor niet-zo-heel-creatieve ouders. Ontdek hoe kinderen naar kunst kijken en hoe je een museumbezoek met kinderen niet alleen overleeft, maar er zelfs een geweldig uitje van maakt. Doe ideeën op voor kunstzinnige zelfmakers en zie wat je allemaal kunst doen met kinderkunst. Dat prikbord raakt tenslotte ook eens vol… 

In het boek staan ook echt tips in die makkelijk uit te voeren zijn. Je hoeft er niet eerst de hele hobby winkel voor in huis halen bijvoorbeeld! Daarnaast staat erbij voor welke leeftijd het maken van het kunstwerk is. Daarnaast is het boek van binnen en van buiten een waar kunstwerkje opzich, zo mooi is het vormgegeven! Op de website www.artiefarty.nl zijn ook nog veel leuke knutseltips te vinden. Daar kan je het boek ook kopen en anders ook via bol.com.  

2. Mijn kind knutselt graag

Als het knutselen niet (meer) in je vingers zit is dit het boek voor jou! Met wel 100 knutselwerkjes waaronder net die klassiekers waarvan veel MOMS niet (meer) precies weten hoe het moet: knutselen met strijkkralen, eieren uitblazen en beschilderen, stempelen, een papieren hoedje of bootje vouwen, scoubidous of pompons maken, papier weven, zoutdeegfiguurtjes kneden, popcorn of marsepein maken, etc. Voor uren nostalgisch knutselplezier waarin je weer even terug naar je eigen kindertijd gaat! Te koop via Bol.com.

Unicorn Knutselboek | CITYMOM.nl

3.  Het unicorn-knutselboek

In het unicorn-knutselboek staan de meest fantastische knutselideeën gemaakt met verschillende materialen zoals papier, wol, stof en natuurlijke materialen. Wat dacht je van een eenhoorn-feestje met een regenboogtaart, knuffel-eenhoorns, speciale eenhoorn-glitter-bruisballen voor in bad of een glinsterende eenhoorn-sneeuwbol?

Al deze geweldige ideeën staan allemaal duidelijk stap-voor-stap in dit boek beschreven. Glitter, regenbogen, en unicorns, welk meisje houdt er niet van? Mijn dochter werd helemaal wild toen ze het boek zag en wil voor haar verjaardag nu een Unicorn feest. Het boek hoe ik alles moet maken heb ik iniedergeval in huis! Het boek is te koop via Bol.com. 

LEES OOK;

 

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.