fbpx

DE KURIO KINDERTABLET; TRIED + TESTED = EEN SUPER SINTERKLAAS CADEAU

DE KURIO KINDERTABLET;

Dan werk je toch al jaren in de ‘kinderbranche’ maar toch kom ik er pas sinds kort achter dat er een tablet bestaat die speciaal voor kinderen is; de Kurio Tab Lite! Nadat de voor de derde keer er hier thuis een tablet kapot was gevallen werd ik getipt om de Kurio te nemen. Die is namelijk speciaal voor kinderen! Ok dat liet ik mij dus geen twee keer zeggen, dus nu hebben we een kidsproof tablet die lekker kan stuiteren op de grond en super veilig is!

Super veilig door het internetfiltersysteem

Want wat ik eigenlijk nog het allerfijnste vind aan deze tablet is dat de Kurio Tab Lite uitgerust is met het Kurio Genius internetfiltersysteem. Dit systeem filtert meer dan 32 miljard URL’s. Op de Kurio kindertablet gaat je kind dus veilig aan de slag. Als ouder kan je precies in de gaten houden wat je kind bezig houdt op de tablet en stel je eenvoudig tijdslimieten in. Zo houd je de controle over wat je kinderen zien op de tablet, terwijl zij volledige vrijheid en speelplezier ervaren! Ik snap dus wel dat deze tablet als ‘Best getest’ eruit komt bij de Consumentenbond.

DE KURIO KINDERTABLET;

voorgeprogrammeerde content

De Kurio TAB Lite bevat ook kindvriendelijke voorgeprogrammeerde content. Dat laatste vind ik ook echt super handig! Zo staan er al leuke spelletjes op! Maar ook bijvoorbeeld LISTI.nl,waar kinderen hun eigen verlanglijst kunnen maken online. Jij kan dan zien waar het speelgoed het goedkoopst verkrijgbaar is! Ik schreef daar al eerder deze blog over; LISTI; HET ONLINE VERLANGLIJSTJE WAAR JE OOK NOG GELD OP SPEELGOED BESPAART! 

Sowieso een aanrader even op Listi te kijken; kan je kind daar meteen een Sinterklaas verlanglijst maken, en deze Kurio bovenaan zetten!

De Kurio Tab Lite (€89.95) is te verkrijgen bij bol.com

LEES OOK: DE TIP VOOR HET ROND STUREN VAN HET VERLANGLIJSTJE VAN JE KIND

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.