CADEAUTIP: DE NIEUWSTE KINDERTABLET VAN KURIO

Kurio heeft tablets speciaal voor kinderen. Nadat er voor de vijfde keer (geen grap) hier thuis een tablet kapot was gevallen, werd ik getipt om de Kurio te proberen. Die is namelijk speciaal voor kinderen. Ok dat liet ik mij dus geen twee keer zeggen. Nu hebben we de Kurio kidsproof tablet die lekker kan stuiteren op de grond. Daar komt bij dat de Kurio Tab Ultra, de veiligste en beste geteste kindertablet is die er is, wat hem meteen een perfect Sinterklaascadeau maakt. Ik zal vertellen waarom; 

Super veilig door het internetfiltersysteem

Want wat ik eigenlijk nog het allerfijnste vind aan deze tablet is dat de Kurio Tab Ultra, een speciaal voor kinderen ontworpen tablet is. Hij is uitgerust is met het Kurio Genius internetfiltersysteem. Dit systeem filtert meer dan 34 miljard webpagina’s. Als ouder weet je dus, dat je kind hier veilig op kan internetten.

Ook kan je als ouder precies in de gaten houden wat je kind bezig houdt op de tablet en stel je eenvoudig tijdslimieten in. Zo houd je de controle over wat je kinderen zien op de tablet, terwijl zij volledige vrijheid en speelplezier ervaren!

Kinderen vinden tijdsafspraken lastig, daarom kun je op elke Kurio tijdslimieten instellen. Wanneer de speeltijd erop zit geeft de tablet dit aan en zal deze vanzelf uitgaan. Je kind weet hierdoor waar hij of zij aan toe is, zonder discussies of eindeloos seintjes geven.

Ik snap dus wel dat deze tablet als ‘Best getest’ eruit komt bij de Consumentenbond.

Voorgeprogrammeerde content

De Kurio TAB Ultra bevat ook kindvriendelijke voorgeprogrammeerde content. Dat laatste vind ik ook echt super handig! Zo staan er al leuke spelletjes op en geef je als ouder je kind oneindig veel speelplezier.

Met de app van Studio 100 heeft de Kurio Tab Ultra gratis toegang tot heel veel games en apps van bijvoorbeeld Kabouter Plop, Mega Mindy, Maya de Bij, K3 en Samson en Gert.

Bovendien zorgt de nieuwste hardware ervoor dat de tablet twee keer zo snel is dan zijn voorgangers en er zonder problemen nieuwe spelletjes opgestart kunnen worden. De tablets draaien op Android 9 PIE.

Goede houding

Wat ik echt heel erg fijn vind, is dat deze Kurio speciale sensoren heeft die controleren of kinderen een goede zithouding hebben of genoeg afstand houden tussen hun ogen en het scherm. Iets waar ik altijd mij enorm aan irriteer als mijn kinderen op mijn telefoon kijken, of als ze op mijn laptop kijken ongeveer met hun hoofd IN het scherm zitten.

Daarnaast heeft de Kurio Tab Ultra ook een blauwlicht-filter, zodat het scherm in de avond minder belastend is voor hun ogen. HOE FIJN IS DAT!!!!??

Bellen en videochatten met vrienden uit de contactenlijst

Via de twinme-app (voor iOS en Android) kunnen kinderen bellen of videochatten met hun vriendjes, vriendinnetjes of familieleden. Met deze kindvriendelijke communicatie-app kan alleen gebeld worden met de mensen die ouders in de contactenlijst hebben gezet. Humer geeft nog een handige tip: “Zet twinme ook gelijk op je eigen smartphone of tablet, zodat je je kinderen ook een berichtje kunt sturen.”

Alle voordelen van de Kurio Tab Ultra op een rij:

✔️ Gratis preloaded Studio 100 app voor eindeloos speelplezier

✔️ Ouderlijk toezicht & tijdslimieten

✔️ Veilig surfen door Kurio Genius internetfilters

✔️ Activeer Blue Light Filter

✔️ Knoeiproof

✔️ Speciale sensoren voor de juiste houding en afstand tot de ogen

✔️ Mét ingebouwde standaard

Aangezien tablets niet de goedkoopste items zijn voor je kids is dit HET PERFECTE SINTERKLAAS CADEAU!

LEES OOK: DE TIP VOOR HET ROND STUREN VAN HET VERLANGLIJSTJE VAN JE KIND

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.