fbpx

BOEKEN BERGERS

Draadmandjes pink
Kidsdepot draadmand

Kidsdepot
Done by Deer boekenrek
Done by Deer boekenrek (2)

Done by Deer

The Land of Nod bookcase pink

The Land of Nod

Roommate boeken opberger

Roommate

Kidsdepot metalen bak

Kidsdepot

The Land of Nod bookcase white

The Land of Nod

DIY boom

DIY brandweer

DIY Brandweerwagen

oh-happy-day-jordan ferney

Fotocredits: Jordan Ferney // ohhappyday.com

DIY tafel

Kinderboeken zijn meestal te leuk om in een la of kast op te bergen. Nijntje, Rupsje nooit genoeg, Dikkie Dik, Jip & Janneke, Kikker en vriendjes en Pluk van de Petteflet. Wie kent ze niet of is er niet groot mee geworden. Net als heel veel prentenboeken verdienen deze boeken ’n mooie plek in je interieur.

Deze leuke boekenopbergers kunnen zo op je wishlist. Je moet het ‘even’ laten overkomen vanuit de VS, maar dan heb je ook wat met de The Land of Nod bookcases. Scandinavian design to love. Roommate en Done by Deer maken hele mooie boekenopbergers. Industrieel en niet kapot te krijgen! Dat moeten we hebben met kids in huis. Hoezee voor de draadmandjes* en metalen bakken van Kidsdepot! Voor creatievelingen nog wat inspiratie met DIY projectjes. De Boekentafel hierboven maak je via www.thislittlestreet.com.

LEES OOK: 10 x GELE KAST IN DE KINDERKAMER
GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

BLOG BY ILSE RIJVERS

Ilse Rijvers is mijn naam, 37 jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik heb 20 jaar in Limburg & 5 jaar in Breda gewoond. Ik hou erg van het Bourgondische leven dus ben vaak ‘in’ voor ’n drankje doen, het liefst met bittergarnituur! Al 12 jaar is Rotterdam ons thuis. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. In combinatie met de bekende must-see’s zoals de musea, havens, Markthal en Blijdorp is Rotterdam een bruisende stad, waar ik met veel plezier woon. Naast de stad ontdekken speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen als onderdeel van het CITYMOM bloggers team.

2 Reacties

 1. Ilona

  Waar vind ik de boom of hoe ik de boom kan maken?

  Antwoord
  • Bettina

   De boom is geen DIY maar een kast die je kan kopen. Maar helaas weet ik niet waar die te koop is.

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.