ZO MAAK JE JE TUIN LEUK VOOR JE KINDEREN: 10X DIY IDEEËN

eigenhuisentuin

itsamakkie.blogspot

KARWEI

KARWEI

mommo design

mommo design

vt wonen

welke.nl

www.sunset.com

www.zelfmaak-ideetjes.nl

Ik ben er ook van overtuigd dat kids niet altijd veel nodig hebben om zichzelf te vermaken, maar er zijn ook erg leuke en mooie speelplekken eenvoudig te creëren in je tuin.

Nu onze kids nog vrij klein zijn, vind ik het heel fijn dat ze zich goed kunnen vermaken in onze eigen tuin. Ze zijn nog te klein om zelf naar een speeltuintje in de buurt te lopen.

Wij zijn begonnen met een tuin voor ons tweetjes, maar langzaam sluipt het buitenspeelgoed van onze kinderen er steeds meer in! Herkenbaar?!

De één koopt het kant en klaar, de ander gaat zelf aan het knutselen; DIY en weer een ander besteed het uit. Alles is prima! Ik heb diverse ideeën op een rijtje gezet ter inspiratie!

  • De instructie van het krijtbord & zandbak vind je via Karwei. 
  • De instructie van het kleine speelhoekje vind je ook via Karwei. 
  • De instructie van de zandbak/boot vind je via Vt Wonen. 
  • En heb je echt tijd over, dan vind je via eigenhuisentuin de instructie voor het te gekke speelhuisje

Meer DIY ideeen? Check het DIY PInterest Bord van CITYMOM.

LEES OOK:

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH @maartjeisblond

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar en onze pasgeboren tweeling. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.