ZO ZIT JE OOK MET MINDER GOED WEER LEKKER IN JE TUIN!

ZO ZIT JE OOK MET MINDER GOED WEER LEKKER IN JE TUIN!

Hoe kan je bij minder hoge temperaturen alsnog comfortabel in je tuin zitten?

Wanneer jij iemand bent die het liefst zoveel mogelijk in de tuin te vinden is zal de winter niet jouw favoriete seizoen zijn. Gelukkig komen we wel steeds dichter in de buurt van de lente. Het wordt buiten al iets warmer en de eerste terrasdagen zijn zelfs al voorbijgekomen. Toch is het helaas nog niet mogelijk om ’s avonds gezellig buiten te kunnen zitten. Daar zijn de dagen nog te kort en te koud voor.

Wil jij zo snel mogelijk weer kunnen genieten van gezellige avonden in jouw achtertuin, op jouw balkon of misschien wel op je dakterras? Dan zijn er gelukkig wel een aantal producten op de markt die het mogelijk maken om al veel eerder op een comfortabele manier buiten te kunnen zitten. Lees hieronder welke producten je in dit geval in huis zou kunnen halen. 

VERLICHTING

Zoals je weet schijnt de zon in de zomer een stuk langer dan in de lente, herfst en winter. Dit betekent dat je in de zomer dus een stuk langer van daglicht kunt genieten dan in de winter. Om te voorkomen dat je in het donker in je tuin of op je dakterras zit zal je dus wat mooie tuinverlichting moeten aanschaffen.

Je zou natuurlijk kunnen kiezen voor een aantal spots die je in de grond verwerkt, maar een buitenverlichting snoer staat natuurlijk veel gezelliger. Zo maak je jouw tuin net zo sfeervol als het terras van jouw favoriete restaurant en ben je niet meer afhankelijk van het (te korte) daglicht!

Andere leuke ideeën die je met tuinverlichting kan doen:

  • Benadruk architectonische kenmerken van je huis of verlicht een mooie boom van onder
  • Verlicht looppaden
  • Gebruik lichtslingers in de boom voor een magisch tintje
  • Installeer dimbare lampen
  • Breng wandlampen aan op de buitenmuur
  • Verlicht het einde van de tuin, waardoor de diepte van de tuin zichtbaar wordt

ZO ZIT JE OOK MET MINDER GOED WEER LEKKER IN JE TUIN

Warmte lampen

Wanneer je de tuinverlichting hebt opgehangen is het tijd om de temperatuur van je buitenruimte wat aangenamer te gaan maken. Met trillende handen aan de tuintafel zitten is namelijk niet echt de definitie van gezelligheid. Wanneer het buiten net te koud is om op een comfortabele manier buiten te kunnen zitten los je dit gemakkelijk op met een heater. Je kunt kiezen uit elektrische heaters en heaters die op gas werken.

Doordat de warmte in een grote open ruimte zoals een tuin minder goed behouden blijft, kies je het beste voor een terrasverwarmer met een groot vermogen. Dit zijn vaak de heaters op gas.

Verwarmde kussens

Wist je dat je tegenwoordig ook verwarmde kussens kunt aanschaffen? Misschien ben je ze al eens tegengekomen op een terras maar je kunt deze kussens dus ook aanschaffen voor je eigen tuin of balkon. De kussens verwarmen niet alleen het zitvlak maar ook de onderrug waardoor je de warmte door je hele lichaam voelt stromen.

Super handig natuurlijk wanneer het buiten nog (net) te koud is! Je kunt de meeste warmtekussens opladen via een usb-kabel en dat betekent dat je ze ook gemakkelijk meeneemt naar een picknick of een boot. Dit maakt de kussens een echte must-have voor de lente. 

LEES OOK:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.