INDUSTRIËLE HUIZEN EN TAFELS

Foto’s van Os Architecten

Heb je in jouw woning een industriële inrichting? Dan kan een mooie industriële tafel uiteraard niet ontbreken. Een tafel vormt een belangrijk meubelstuk in de ruimte. Het is daardoor belangrijk dat hij qua uitstraling past in het geheel. Maar daarnaast is het uiteraard van belang dat de kwaliteit van de tafel goed is. Je wilt immers wel langdurig van jouw industriële tafel kunnen genieten. 

Tafels voor elke gelegenheid 

Tafels komen in allerlei verschillende soorten en maten voor. Maar het zijn tegenwoordig de bartafels die in steeds meer huiskamers terugkomen. En dat is uiteraard niet voor niets. Een bartafel staat namelijk garant voor gezelligheid. Het is hét ultieme meubelstuk om gezellig aan te dineren.

Maar ook wanneer je met vrienden gaat borrelen biedt deze tafel uitkomst. Werk je vanuit huis en zoek je daarom een tafel die tevens goed als werkplek kan fungeren? Ook dan biedt een bartafel uitkomst. Aan een hoge tafel kun je namelijk in een actieve werkhouding jouw werkzaamheden uitvoeren. Wil je niet de hele dag zitten? Dan heb je aan een bartafel ook de mogelijkheid om af en toe staand te werken. Een bartafel is dus echt multifunctioneel. 

Bartafel op maat 

Doordat een tafel een belangrijk meubelstuk is, staat hij doorgaans op een centrale plek. Het is daarom van belang dat de tafel qua uitstraling past bij het interieur. Lukt het je niet om een bartafel te vinden die aan jouw wensen voldoet? Niet getreurd! Je kunt namelijk gewoon zelf jouw droomtafel samenstellen.

Uiteraard kun je zelf de afmetingen van de tafel bepalen. Maar daarnaast is het ook mogelijk om zelf het tafelblad uit te zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tafelblad van dennenhout of populierenhout. Tevens kun je zelf bepalen welk kleur onderstel er onder jouw tafelblad moet komen. Zo kun je dus echt een bartafel op maat laten maken. 

Tafels voor binnen en voor buiten

In Nederland kennen we diverse seizoenen. In het zomerseizoen wordt er op mooie dagen volop buiten geleefd. Ben jij ook iemand die op zomerse dagen vooral buiten leeft? En zou je het liefst jouw hoge tafel in de zomer buiten zetten? Dat kan! Er zijn namelijk diverse hoge tafels die zowel buiten als binnen geplaatst kunnen worden.

Kies bijvoorbeeld voor een tafelblad van spoorbielzenhout. Deze houtsoort is goed bestand tegen alle weersomstandigheden en kan daarmee zonder problemen buiten staan. Dit geldt ook voor een tafelblad van Siberisch lariks of Douglashout. Ook deze houtsoorten zijn geschikt voor binnen en voor buiten. Er zijn dus genoeg hoge tafels voor binnen én voor buiten verkrijgbaar. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.