INBRAAK IN JE CITYHOME VERKOMEN MET GOEDE SLOTEN

Er is niets zo vervelend als het hebben van indringers in jouw woning. Je huis is immers jouw veilige thuishaven. Wanneer je het slachtoffer bent geworden van een inbraak kan dit veilige gevoel aangetast zijn.

Een inbraak heeft dus gevolgen voor jouw wooncomfort. Gelukkig kun je de kans op een inbraak verkleinen door goede sloten te laten plaatsen. Goede sloten maken het de inbrekers moeilijk waardoor ze jouw woning sneller zullen overslaan. 

Diverse inbraakpreventiemiddelen 

De impact van een inbraak is vaak groot. Meestal worden er diverse goederen buit gemaakt en is er schade aan de woning. Maar daarnaast nemen de inbrekers ook een gevoel van veiligheid van de bewoners af. D

e gevolgen van een inbraak zijn dus met recht vergaand te noemen. Het is dan ook begrijpelijk dat je er alles aan wilt doen om een inbraak te voorkomen. Maar hoe doe je dit?

Allereerst is het raadzaam om kwalitatief goede sloten door Slotenprobleemkwijt te laten plaatsen. Een goed slot vormt immers de basis voor een goede beveiliging. Tevens is ook het aanlaten van licht een goed inbraakpreventiemiddel. Dieven worden liever niet gezien en zullen een verlichte woning sneller overslaan.  

Tijdelijk slot na inbraak

Is het de inbrekers toch gelukt om jouw woning binnen te dringen? Dan wil je graag dat de huidige sloten snel vervangen worden. Een opengebroken slot geeft immers een onveilig gevoel.

Echter, het is niet mogelijk om in de nachtelijke uren alle sloten te laten vervangen. Wel kun je de slotenmaker bellen voor een tijdelijke oplossing. Een slotenmaker kan namelijk direct een noodafdichting plaatsen. Dit is een tijdelijk slot dat snel in de nacht geplaatst kan worden.

Zo kun jij toch met een gerust gevoel gaan slapen. Uiteraard kunnen de sloten de volgende dag bij daglicht wel allemaal vervangen worden. Een noodafdichting moet je echt zien als een tijdelijke oplossing voor de nacht. 

Welk slot is het beste?

Wanneer je na een inbraak de sloten gaat laten vervangen, wil je investeren in kwaliteit. Je wilt immers de kans op een volgende inbraak zo klein mogelijk maken. Maar welk slot is het beste?

Voor een antwoord op deze vraag kun je uiteraard terecht bij de professionele slotenmaker. Maar je kunt ook zelf de kwaliteit van een slot aflezen.

Goede sloten zijn namelijk voorzien van een speciaal keurmerk. Dit keurmerk geeft middels sterren aan hoe lang het slot de inbrekers tegenhoudt. Hoe meer sterren er staan afgebeeld hoe langer de inbreker erover doet om binnen te komen. Voor een optimale beveiliging kies je dus voor het beste slot. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.