NATURAL BIRTHING COMPANY; EERSTE HULP VOOR MOMS TO BE

Natural Birthing Company 1

Alle MOMS TO BE even opletten; de Natural Birthing Company is een natuurlijke verzorgingslijn ontwikkeld door verloskundigen voor de meest voorkomende zwangerschaps-, bevallings en kraamkwaaltjes.

Natural Birthing Company, hét Britse instituut op het gebied van verloskunde, weet met welke kwaaltjes zwangeren en net bevallen vrouwen te maken krijgen en hoe vervelend dit kan zijn. Daarom ontwikkelde zij een compacte, natuurlijke productlijn, die vrouwen ondersteunt bij fysieke en mentale ongemakken voor, tijdens én na de bevalling.

Je bent zwanger, ziet en voelt je buik groeien en verheugt je op de komst van je kindje. Het laatste waar je dan op zit te wachten, zijn lichamelijke klachten, die het grote genieten behoorlijk in de weg kunnen staan.

Bevallen gaat niet vanzelf.

Ook de zwangerschap en de kraamtijd kunnen fysieke en mentale ongemakken met zich meebrengen; misselijkheid en opgezette voeten, hechtingen na je bevalling, aambeien en stuwing of tepelkloven door het geven van borstvoeding.

Veel voorkomende kwalen die de roze wolk soms flink laten donderen. Onnodig en zonde, volgens ervaren verloskundige Jane Mason, die elf jaar geleden, Natural Birthing Company oprichtte. Als moeder en door haar jarenlange ervaring weet Jane als geen ander met welke ongemakken zwangeren en kraamvrouwen te maken krijgen.

Daarom ontwikkelde zij een productlijn, die volledig aansluit op haar overtuiging dat het lichaam het beste verzorgd kan worden met pure en natuurlijke ingrediënten. Verzorging, zoals de natuur dat bedoeld heeft. De producten zijn met passie en zorg samengesteld en zijn al jaren een begrip in Engeland.

De productlijn bestaan uit vier fijne verzorgende producten: COOL IT MAMA Verkoelende Body Spray | DOWN BELOW Perineum Massage Olie  | PURE BLISS Verzachtend kompres oplossing voor na de bevalling  | BOSOM BUDDIESBorstvoedingsoliën. 

www.naturalbirthingcompany.nl

LEES OOK: 10 MUSTHAVES VOOR ALS JE ZWANGER BENT!

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.