fbpx

10 MUSTHAVES VOOR ZWANGERE MOMS TO BE!

10 MUSTHAVES voor zwangere MOMS

Tijdens mijn zwangerschap waren er 10 dingen waar ik echt niet zonder kon en die deel ik vandaag met jullie! 

SUPPLEMENTEN

Tijdens je zwangerschap is je lichaam continue bezig. Bezig met veranderen, bezig met jouw kind geven wat het nodig heeft. Tijdens je zwangerschap is het belangrijk dat je gezond eet. Omdat ik niet zo gezond at als ik zou willen en zeker wilde zijn dat mijn lichaam en dat van mijn baby alles zou krijgen dat het op het moment nodig had slikte ik multivitamine speciaal voor zwangere. Dit supplement voorziet in de voedingsstoffen die normaliter ook nodig zijn maar dan afgestemd op jouw behoefte en die van je baby!

GEMBER

De eerste drie maanden was ik zo MISSELIJK! aahhhh!!! Gember helpt bij misselijk zijn en daarom dronk ik gember thee. Gewoon heet water met een stuk gember erin. Aangezien het ook nog eens super gezond is drink ik sinds mijn zwangerschap eigenlijk niks anders meer! Maar tijdens de eerste drie (misselijke) maanden is het dus helemaal een aanrader.

RUGZAK

Tillen is niet heel goed, dat weet iedereen, maar daarom vond ik een rugzak tijdens mij zwangerschap heel fijn omdat dat het gewicht natuurlijk verdeeld en je zo toch alles mee kan nemen.

ZWARTE ZWANGERSCHAPSBROEK

Ik denk dat ik echt ‘gewoond heb’ in mijn zwarte zwangerschaps skinny jeans van de H&M. Hij kleed af (zwart!) en alles past erbij. Kan zowel voor net als voor overdag, werk of uiteten. Altijd dus. Een item wat je als eerste in je kast moet hangen dus!

HULPBOEK

Tijdens mijn eerste zwangerschap verslond ik boeken over zwanger zijn, hoe ver de baby was en dat soort dingen. Nu was ‘de tevreden baby’ van Gina Ford mijn bijbel (er staan hele goede tips in om je voor te bereiden op de komst van de baby) maar welk boek jouw voorkeur heeft, dat is voor iedereen persoonlijk natuurlijk. Ik vond het iniedergeval heel fijn om mij in te lezen!

VOEDINGSKUSSEN

Ik had een voedingskussen gekregen van iemand en hoewel ik het nooit tijdens de borstvoeding heb gebruikt was ik er tijdens mijn zwangerschap heel blij mee! Hij is namelijk heerlijk om mee te slapen met die dikke buik, dus voor mij echt een musthave voor iedere mom-to-be!

SUPERMARKT BOODSCHAPPENSERVICE

Bij veel supermarkten kan je je boodschappen thuis laten brengen. Ik ben al niet zo’n fan van boodschappen doen maar tijdens mijn zwangerschappen was ik dat al helemaal niet! Aangezien tillen niet mag zeg ik, lekker bezorgen die hap(pen!).

BIO OIL

Wil jij je buik mooi houden? Smeren, smeren, smeren is mijn advies, en wel met Bio Oil. Deze musthave zou iedere mom in huis moeten hebben! Aangezien Bio Oil voor heel veel goed is (lees mijn blog daarover HIER!) kan je niet snel genoeg beginnen dit wonder olietje in huis te halen! www.bio-oil.com

GOEDE VERLOSKUNDIGE

Een goede verloskundige is essentieel heb ik bij mijn eerste zwangerschap gemerkt. Daarom wilde ik tijdens mijn tweede zwangerschap alleen maar de allerbeste van Amsterdam en dat zijn de dames van FEMME! Als ik ergens blij mee was, dan was het wel de super service van deze lieve verloskundige en mijn keuze om naar hun over te stappen, ook al moest ik er de halve stad voor door fietsen. Iedere afspraak kreeg ik een echo (vond ik zelf fijn, maar hoeft natuurlijk niet), ze luisteren echt naar je en kijken vooral naar wat jij wil! Daarnaast kan je er accupunctuur doen en hebben ze diverse coaches. Echt een aanrader voor iedereen die nog een verloskundige (in Amsterdam) zoekt.

CHOCOLA

Cravings…. ja… voor iedere zwangere is die craving anders natuurlijk. Er zijn moms die iedere dag een pak karnemelk moeten drinken… mijn craving was gelukkig Chocola! Wat laat er iets zijn waar ik fan van ben… Tijdens mijn zwangerschap heb ik mij dan ook heerlijk laten gaan en MOEST er altijd chocola in huis zijn. Het liefst de ‘hands of my chocolate’ repen, YUMMY!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.