8 X MUSTHAVES DIE IEDERE KINDERKAMER MOET HEBBEN

@mykindoflike 1 8x kinderkamer-musthaves

Je kind geniet dagelijks van zijn of haar kinderkamer en je wilt er dan ook voor zorgen dat de kinderkamer zo leuk en effectief mogelijk is ingericht. Hoe pak je dit aan? Voordat je een plan opstelt voor het (her)inrichten van de kinderkamer, is het een aanrader om samen met je kleintje de wereld van Pinterest in te duiken. Pak je smartphone en zoek op Pinterest naar ‘kinderkamer’, ’children room’ of ‘kids’ room’ en doe inspiratie op. Je vindt hier de meest fantasierijke ideeën, zoals een voetbalgoaltje als tafel, een houten hut als hoogslaper of een dierentuinhok voor de knuffels van je kleintje. Nadat je inspiratie hebt opgedaan, is het tijd om te shoppen. Stop hier in ieder geval de volgende 8 MUSTHAVES in jouw winkelmandje:

1.Klamboe

Met een klamboe boven het bed creëer je niet alleen de looks van een hemelbed, je kleintje belandt gevoelsmatig elke avond in een hemel met een gratis ticket naar dromenland. Een kleine toevoeging die de fantasiewereld van je kleine engeltje flink vergroot. Zeker de moeite waard.

2.Glow in the dark sterren

super leuk in combinatie met een klamboe natuurlijk. Creëer een sterrenhemel voor je kleintje door de muur en/of het plafond vol te plakken met glow in the dark sterretjes.

3.Een pot krijtbordverf

als kind is het geweldig om ongevraagd overal zijn of haar tekening achter te laten. Op tafels, stoelen, muren en zelfs op jouw telefoonhoesjes staat al een prachtig paraaf van je kind. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen en tegelijk de creativiteit van je kleine drommel te stimuleren, is krijtbordverf op één muur in de kamer dé oplossing! Hier kan je kind zich helemaal uitleven en elke dag weer een andere creatie maken.

4.Zitzak

een zitzak of poef is als een troon voor je kleintje. Het is een ideaal meubelstuk waar je kind heerlijk in relaxt of wegdommelt en maak het af met een paar leuke kussens.

5.Muurstickers of poster

ga voor neutraal kleurgebruik op de muren decoreer de muur alleen met muurstickers en andere decoraties die makkelijk vervangbaar zijn zoals posters zodat je vaker kan wisselen als je kind er weer op uit is gekeken. CITYMOM Designs heeft natuurlijk de allerleukste posters in haar webshop zoals de ‘This is My Pink Poster’ die je hier op de foto ziet!

6.Opbergmanden

speelgoed, knikkers, blokken, poppen, jouw oude telefoons met Mi 5 covers, stickers, knutselspullen, je kleintje heeft een ton aan spullen op zijn of haar kamer en zou hiermee bijna een eigen winkel kunnen beginnen. Ga creatief om met opbergruimte om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Of stop alles weg in leuke manden.

7.Plankje

hang een plank op in de kinderkamer. Je kan deze gebruiken voor de boeken, maar je kan er ook leuk speelgoed op uitstallen en dit af en toe wisselen.

8.Eye Catching Lamp

zorg voor een opvallende lamp. Bijvoorbeeld een neon lamp die een leuke twist aan de kinderkamer geeft. Een slinger met lampjes is ook een goed item om de kamer een gezellige sfeer te geven. Met behulp van deze items is de kinderkamer in mum van tijd omgetoverd tot een waar paradijsje voor je kleine!

LEES OOK

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Photocredits: @mykindoflike

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.