8 X MUSTHAVES DIE IEDERE KINDERKAMER MOET HEBBEN

kinderkamer musthaves

Je kind geniet dagelijks van zijn of haar kinderkamer en je wilt er dan ook voor zorgen dat de kinderkamer zo leuk en effectief mogelijk is ingericht. Hoe pak je dit aan?

Voordat je een plan opstelt voor het (her)inrichten van de kinderkamer, is het een aanrader om samen met je kleintje de wereld van Pinterest in te duiken. Zoek op Pinterest naar ‘kinderkamer’, ’children room’ of ‘kids’ room’ en doe inspiratie op.

Je vindt hier de meest fantasierijke ideeën, zoals een voetbalgoaltje als tafel, een houten hut als hoogslaper of een dierentuinhok voor de knuffels van je kleintje.

Nadat je inspiratie hebt opgedaan, is het tijd om te shoppen. Stop hier in ieder geval de volgende 8 MUSTHAVES in jouw winkelmandje:

1.Klamboe

Met een klamboe boven het bed creëer je niet alleen de looks van een hemelbed, je kleintje belandt gevoelsmatig elke avond in een hemel met een gratis ticket naar dromenland. Een kleine toevoeging die de fantasiewereld van je kleine engeltje flink vergroot. Zeker de moeite waard. Deze witte koop je bij Roommate. 

2.Glow in the dark sterren

super leuk in combinatie met een klamboe natuurlijk. Creëer een sterrenhemel voor je kleintje door de muur en/of het plafond vol te plakken met glow in the dark sterretjes. Te koop via Bol.com

3. Eye catcher kleed 

Een lekker zacht kleed kan natuurlijk niet ontbreken op de kinderkamer. De vloerkleden van STUDIO VACAY zijn echte eye catchers en super zacht om op te spelen! Een MUSTHAVE dus! Het VAN kleed (busje) is HIER TE KOOP. 

4. Zitzak

een zitzak of poef is als een troon voor je kleintje. Het is een ideaal meubelstuk waar je kind heerlijk in relaxt of wegdommelt en maak het af met een paar leuke kussens. Wouf heeft de leukste! 

5. Poster

Posters zijn vervangbaar zodat je vaker kan wisselen als je kind er weer op uit is gekeken. De poster met de panter is van Studio Loco. 

6. Opbergmanden

Speelgoed, knikkers, blokken, poppen, stickers, knutselspullen, je kleintje heeft een ton aan spullen op zijn of haar kamer en zou hiermee bijna een eigen winkel kunnen beginnen. Ga creatief om met opbergruimte om zoveel mogelijk ruimte te besparen. Of stop alles weg in leuke manden zoals deze van de HEMA. 

7. Plankje

hang een plank op in de kinderkamer. Je kan deze gebruiken voor de boeken, maar je kan er ook leuk speelgoed op uitstallen en dit af en toe wisselen. Of zet je favo knuffel erop. Dit mooie keramieke plankje is van Mickey Philips. 

8. Opvallende Lamp

zorg voor een opvallende lamp. De Smiley lamp van Mr. Maria is een vrolijke vriend in de kamer, de iconische gele stip met grote lach doet niets anders dan ruimtes, mensen en de kinderkamer opvrolijken.

Met behulp van deze items is de kinderkamer in mum van tijd omgetoverd tot een waar paradijsje voor je kleine!

LEES OOK

BLOG BY BETTINA  @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Photocredits: @mykindoflike

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.