10 X DE MOOISTE KINDERKAMERS VAN INSTAGRAM VAN MEI

 

Jaaaaa mijn favoriete blog item; de mooiste kinderkamers van Instagram! Op Instagram zie ik iedere dag zoveel mooie kinderkamers voorbij komen en de allermooiste deel ik in deze blog!

In februari schreef ik voor het eerst de blog: ‘De mooiste kinderkamers van Instagram’ en ik vond het een feest om deze blog te maken. Ik ben heel blij dat ik door de nieuwe functie; het aanvinken van het vlaggetje bij een foto, mijn favoriete kinderkamers kan bewaren en ze met jullie via deze maandelijkse blog kan delen.

Klik vooral ook op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts die jullie op deze manier weer kunnen ontdekken. Twee vliegen in één klap dus!

LEES OOK:

 

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.