12 X OPRUIMENDE OPBERGERS

flexa

f78bd1b8f2b492a939ddd4d60998ee82

12-x-opbergers

lego-opberg-diy

12-x-opbergers-1

12-x-opbergen-in-de-kinderkamer

taor-cubics

12-x-opbergen-kinderkamer

opbergkisten-van-nobobobo

Opruimen… Voor iedereen ligt het verschillend en daarom is het vaak een bron van ergernis.. Zelf vind ik opruimen fijn en kan ik niet slapen zonder dat het huis opgeruimd is. Daarom is het fijn als er een plek is waar speelgoed (geeft toch de meeste rommel in huis…) in kan! 

Vandaag 12 leuke opruimers voor de kinderkamers, want je kan maar beter alle ‘troep’ zo leuk mogelijk wegstoppen toch!

Ik kan niet werken in rommel. Met kinderen heb ik geleerd, tussendoor opruimen heeft geen zin. Dat heb ik geprobeerd.. Maar na 5 minuten was het dan alweer een chaos dus dat heb ik opgegeven.

Nu ruimen we voordat Bobbi & Fitz gaan slapen samen al het speelgoed op. Zelf hebben we een grote houten kist in hun speelkamer staan. In de woonkamer staan 2 oude koffers (1 voor blokken, 1 voor lego) en 2 rieten manden. Ook hebben we het Ikea rek (foto 2) voor alle spullen om te knutselen. Op hun slaapkamer heb ik o.a. de leuke grote legoboxen en verschillende stoffen manden (voor kleding).

Wat gebruiken jullie allemaal om het speelgoed in op te ruimen?

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.