10 X KLEURIGE KINDERKAMERS

Kinderkamer

handmadecharlotte

kinderkamer

decopeques

Kinderkamer

petitspetitstresors

Kinderkamer

eu.art

Kinderkamer

decoracion.facilisimo

Kinderkamer

monbopetitmonde

Kinderkamer

solrum

Kinderkamer

mamamekko

@kipandco

Deze kinderkamers spatten bijna van je beeldscherm af, zo kleurrijk zijn ze! Door een muur of meubelstuk in je favoriete kleur te schilderen pimp je zo een saaie kamer in een keer op! Het kan wat druk zijn, zoveel kleur, maar vrolijk is het wel.

Daarnaast houden kinderen natuurlijk ook heel erg van kleur. Je hoeft niet altijd aan je kind te vragen welke kleur hij of zij het liefst wilt. Vaak kom je dan op blauw of roze uit… Maar een donkere muur in de kinderkamer is ook kleur en kan ook heel geweldig staan!

Vind je kleur eng. Schilder dan één muur. Of behang maar één muur met een felle print. Of doe alleen de accessoires in felle kleuren. Durf je wel. Dan doe je lekker ALLES in kleur! Ja toch!

LEES OOK: 

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.