DE MOOISTE KINDERKAMERS OP INSTAGRAM VAN SEPTEMBER

 

Wat zijn ze weer MOOI; de kinderkamers op Instagram van de maand september! Wat is Instagram toch een grote inspiratiebron. Ik zie heel veel moois alleen de allermooiste halen het in deze blog! Hebben jullie de 10 leukste kinderkamers van afgelopen maand ook al gezien? 

Klik vooral ook even op de accounts die onder de foto’s staan in deze blog. Daar heb ik de foto vandaan en op die manier kan ik jullie hopelijk ook weer inspireren met mooie nieuwe accounts die jullie op deze manier weer kunnen ontdekken. Twee vliegen in één klap dus!

JE KAN OOK VEEL MOOIE KINDERKAMERS VINDEN OP HET PINTEREST BORD VAN CITYMOM

Welke kinderkamer van deze maand is jullie favoriet? Die van mij de laatste kamer met die te gekke muurtekening (of is het behang?) met de regenboog, WOW!

 

 
WIL JIJ PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES VAN BETTINA, KLIK DAN HIER VOOR MEER INFORMATIE!
 
 

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA @bettina.neseker

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.