MRS MIGHETTO; PRACHTIGE POSTERS

Mrs Mighetto | CITYMOM.nl. 3 Mrs Mighetto | CITYMOM.nl. 3 Mrs Mighetto | CITYMOM.nl. 3 Mrs Mighetto | CITYMOM.nl. 3 Mrs Mighetto | CITYMOM.nl. 3 Mrs Mighetto | CITYMOM.nl. 3

Het veranderen van een kinderkamer gaat nooit gepaard zonder de nodige aankleding. Als je mijn blogs langer leest, weet je dat ik geregeld en met veel plezier de kids hun kamers aanpas, en dat niet eenmalig doe! De nieuwe kamer van mijn kleine girl is nog niet voorbij gekomen, dus het werd tijd om deze eens te showen! Hij is nog niet klaar, vandaar nog geen roomtour, maar met een paar mooie nieuwe adds kon ik het niet laten om dit te delen. De prachtige posters en gardland van Mrs Mighetto hebben een mooie plek gekregen.

Vanaf de eerste maanden dat de twins waren geboren, werd mijn interesse gewekt in kinderkamers en kinderkleding, en kwam ik er achter dat hetgeen wat ik had laten doen totaal niet mijn smaak was. Aargh what was I thinking? Het leuke van het bij elkaar gesprokkelde tweeling-babykamertje, was dat ik telkens spaarde voor iets nieuws en zo van een kamer die totaal mijn smaak niet was, naar een kamer ging volledig ingericht naar hoe ik het graag zag. Zag, want inmiddels bestaat er geen tweeling-babykamertje meer; beide kids hebben een eigen kamer (wat een rust ’s avonds!) en zo kon ik de kinderkamers volledig inrichten naar eigen persoonlijkheden. Bij C betekende dat; GIRLY!

LEES OOK: HAAS OP DE MAAN; WEBSHOP VOL MUSTHAVES

De Mrs Mighetto posters en garland passen hier waanzinnig bij. Hoewel ik inmiddels ook gek ben van girly, is zuurstokroze niet aan mij besteed, en wilde ik liever iets dat opvallend is, maar toch wat wel een geheel vormt. De prachtige illustraties van Mrs Mighetto zijn meisjesachtig en toch zou ik ze ook zo in de woonkamer hangen. Sterker nog; ook een grote poster van Mrs Mighetto hangt daadwerkelijk in de woonkamer.

“A prayer, a wish, a dream. An impossibility, a miracle. So far away, so unknown. A place far, far away where there is no here and now. Want someone to notice if I’m not there. Want someone to miss me. Alone doesn’t always mean lonely. Silence doesn’t always mean fear. To see and be seen. Pain endured along the road of experience can become something extraordinary with a little help. Something amazing is taking shape…”

Ik kon deze mysterieuze poster niet veel beter verwoorden dan Malin Mighetto en Anna Sylvan, de ontwerpers achter dit prachtige label. Ik blijf er geregeld even bij staan om er naar te kijken, evenals het bezoek, die allerlei benamingen en beweringen over deze illustratie geven. In C’s kamer hangen Miss Emma en Cotton Candy, die ook nog eens super fijn bij elkaar passen, én precies de kleuren hebben van de omgeving; de Kwantum behangwand en Flexa Heartwood muur. Deze, oudroze kleur sluit perfect aan en geeft C’s kamer net wat meer cachet.

Vanaf oktober 2014 hebben Malin en Anna Mrs Mighetto opgezet in Stockholm, Zweden. Hun eerste collectie ‘Superheroes’ was binnen twee weken (!) uitverkocht. Inmiddels verkopen ze in meer dan 20 landen en in 150 shops hun Mrs Mighetto. Malin en Anna hebben ongeveer elke 4 tot 7 maanden een collectie lopen, en vernieuwen dan deze met nieuwe illustraties. De ontwerpers hebben niet alleen posters en garlands, ook behang en notitieblokken. Wees er wel snel bij, want op = op; ze kiezen er bewust voor om prints níet te re-printen, omdat de aquarel prints volledig zelf gemaakt zijn. De karakters van de fantasybeelden komen in iedere collectie terug en hebben namen als Miss Emma, Billie-Rose, Mr Edward, Miss Laura, Miss Bianca, Miss Ines, Mr Tom en nog veel meer fantasiekarakters!

De producten van Mrs Mighetto zijn verkrijgbaar via de website van Mrs Mighetto zelf, maar ook via Nederlandse webshops zoals Mevrouw Aardbei.

LEES OOK:

BLOG BY SONJA BOS @twinstyleblog

Sonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar mode. Op mijn blog www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.