TRIED & TESTED; BALANSBORD DE CREATIMBER

Creatimber | CITYMOM.nl Creatimber | CITYMOM.nl 2 Creatimber | CITYMOM.nl 3 Creatimber | CITYMOM.nl 4 Creatimber | CITYMOM.nl 7 Creatimber | CITYMOM.nl 8 Creatimber | CITYMOM.nl 9 Creatimber | CITYMOM.nl 16Creatimber | CITYMOM.nl 10

Balansborden; ze zijn op dit moment helemaal hot & happening. Ik zat er al een poos naar te zoeken, maar ik twijfelde enorm of de tweeling er wel op zou spelen. Want met mijn grote fantasie kwam ik niet verder dan wat hobbelen en een kleine glijbaan. Daar denken mijn kids toch echt anders over; de Creatimber is het helemaal voor ze!

Vanaf het moment dat ik hem uit de (mega) verpakking haalde, waren de twins al door het dolle. Ze kwamen er ook niet uit hoe hij nu precies neergezet moest worden; nummer 1 wilde hem op de ‘glijbaan-stand’, dus de bolling omhoog, terwijl de andere hem op de ‘wip-stand’ wilde, de bolling omlaag. Beiden kwamen gelukkig aan hun trekken door hem heel de avond in hun kamer neer te zetten en deze ‘standen’ af te wisselen. Hoewel samen delen niet in de woordenboeken voorkomt, lukt het met de Creatimber aardig. Er over heen lopen en elkaars handjes vasthouden, samen hobbelen.. hoewel ze er allebei liever voor kiezen om er alleen op te gaan, een foto van de kleine man liggend op de Creatimber en zuslief ernaast zegt denk ik wel genoeg hoe graag ze hem beiden voor zichzelf willen!

Kinderen hebben beweging nodig, en de kracht van Creatimber is dat ze zowel hun fantasie, hun balans, hun kracht als hun creativiteit inzetten tijdens hun spel. Het ontwikkelt de zintuigen en vaardigheden het daagt de sensomotorische ontwikkeling uit. Elk Creatimber bord is een uniek natuurontwerp en is met de hand gemaakt. De lak die is gebruikt op waterbasis. Je kunt kiezen voor een naturelkleurige, maar ook gecombineerd met gaaf gekleurde randen zoals wij hebben (Emerald Green) of zelfs een regenboogversie. Door de vormgeving is hij veilig en geschikt voor (jonge) kinderen, maar vooruit; als je onder de 130 kilo weegt dan mag je zelf ook een poging wagen (hoera! Sttt, na kinderbedtijd..)

Nu we hem een maandje in huis hebben, merk ik pas hoeveel meer hij gebruikt wordt dan alleen om de hobbelen; het is een rijbaan voor auto’s, er wordt op gegymd (als in acrobatische stunts waar ik af en toe een hartverzakking van krijg), om knuffels en poppen te laten glijden (tja), op boeken op te lezen, liggend te chillen en balansspellen op te doen. De nieuwste van de twins is erop staan met één been. Opnieuw erg spannend voor mama, maar m’n twinduo vindt het helemaal het einde.

Je kunt Creatimber direct kopen vanaf hun webshop, maar ook via de Nederlandse Eerlijk Speelgoed (sowieso een tip als je van natuurlijk speelgoed houdt). En een tipje; hier kun je de Creatimber ook huren voor  €1 per dag (voor max 10 dagen). Check weer de verdere voorwaarden voor het huren bij de webshop. Wij zijn Creatimber fan, en jij?

LEES OOK VAN SONJA: SPEELMATTEN BY ALEX 

GEEN ARTIKEL MISSEN? Like CITYMOM op Facebook of op Instagram!

 

BLOG BY SONJA BOS @twinstyleblog

Sonja (30) woont samen met haar man in Zoetermeer. Zij hebben een peutertweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog: www.twINSTYLEblog.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuwe webshops”.

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.