BONTOY; DE REISKOFFER DIE JE IEDERE DAG GEBRUIKT

Bontoy traveller CITYMOM.nl 1 Bontoy traveller CITYMOM.nl 3 Bontoy traveller CITYMOM.nl 4 Bontoy traveller CITYMOM.nl 5 Bontoy traveller CITYMOM.nl 6 Bontoy Traveler

Een blik op deze loopwagen + kindertrolley van Bontoy en je bent verkocht toch? Deze traveller is dé reisvriend voor je kind en niet alleen onderweg! Wij zijn nog niet eens met vakantie en hij wordt al iedere dag gebruikt hier thuis als loopwagen.

Het is net of we er een huisdier bij hebben! Fitz (bijna 1.5 jaar) racet er al mee door de woonkamer dankzij de rubberen geluidloze en super wendbare wielen.  Ook Bobbi vindt het leuk erop te rijden. Als gevolg iedere dag wel een keer bonje over wie er nu op de Bontoy mag! 

Aangezien Schiphol nogal groot is geworden is hij ideaal om op de luchthaven te gebruiken als je kinderen geen zin meer hebben om te lopen! Hij mag mee als handbagage het vliegtuig in, dus dat is ideaal.

Natuurlijk kan je hem ook gewoon aan het hengsel dragen die verstopt zit op het zitvlak of door gebruik te maken van de makkelijke in- en uitschuifbare greep.De buik van het traveller hondje Jolie heeft een inhoud van 17 liter, niet alleen bedoeld voor bagage maar ook ideaal om speelgoed in mee te nemen.

Ik vind dit item echt de uitvinding en musthave van 2017 en waarvan ik weet dat wij hier echt nog jaren en jaren plezier van gaan hebben! Mocht je roze iets te eh… roze vinden, dan is hij er ook in Dalmatier uitvoering. Hij is verkrijgbaar via de webshop van De Kleine Zebra.

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA. Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.