VELORETTI; MOST STYLISH BIKES FOR KIDS

veloretti-citymom-nl-1 veloretti-citymom-nl-2 veloretti-citymom-nl-3 veloretti-citymom-nl-5 veloretti-citymom-nl-6

veloretti-citymom-nl-7 veloretti-citymom-nl-9 veloretti-citymom-nl-6

Op CITYMOM willen we je graag inspireren met alleen het mooiste van het mooiste. Dus toen ik deze Veloretti fiets voor kinderen zag, dacht ik meteen, deze moet op de blog. Het is echt een ‘anders dan anders’ fiets, vooral ook door de mooie kleuren waar de fietsen in beschikbaar zijn! Veloretti is een klein onafhankelijk fietsenmerk, born in Amsterdam! Geen massaproductie maar gemaakt met echt liefde voor fietsen en design. Simpel en clean. Dat is wat we willen toch! Niet iets wat iedereen al heeft.

Voor kinderen heb je twee verschillende modellen. Een loopfiets voor de allerkleinste en een kinderfiets waar je ook zijwieltjes op kan bevestigen. De fiets op de foto met Bobbi is de Veloretti Maxi. In mijn lievelings kleur MINT! Is dit niet de meest stylische fiets voor kinderen die je ooit hebt gezien!? De hand – en terug-trap rem maakt de fiets extra veilig voor kids, ook niet onbelangrijk! De Veloretti fietsen zijn alleen online te koop via hun eigen webshop en wordt naar ieder adres in Europa verscheept. Mooi cadeautjes voor onder de kerstboom of een verjaardag toch!?

www.veloretti.com

 

6 Reacties

 1. Vlijtig Liesje

  Ik vind het een hele leuke fiets! Echt wel anders dan de standaard kinderfiets. En de kleur vind ik briljant.

  Antwoord
  • Bettina

   Ja die kleur is te gek he!

   Antwoord
 2. Cheba

  Hoi citymom

  Passen alle zijwieltjes op dit fietsje… Ik ga hem kopen voor mijn kleine meid zijwieltjes zijn cruciaal ?

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Cheba, ja als ze net leert fietsen zijn zijwieltjes cruciaal inderdaad! Ik weet niet of alle zijwieltjes erop passen, dat zou je even bij Veloretti zelf moeten checken maar ik had zijwieltjes van Veloretti zelf, dus je kan ze erbij kopen! Veel plezier met de fiets!

   Antwoord
 3. M

  Hey!
  Mooi fietsje, maar kan je ook iets zeggen over de kwaliteit?
  En valt het gewicht mee? Vaak zijn kinderfietsjes aan de zware kant.
  Bedankt!
  M

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Marc. Ik vind de kwaliteit super goed! Het is niet een super licht fietsje maar hij is ook niet heel zwaar, beetje er tussen in dus.
   Mijn dochter fiets er heem fijn op. Wij hebben dus het echte fietsje. Hoe zwaar het loopfietsje is weet ik niet. Ze hebben een winkel in Amsterdam, mocht je daar wonen, dan kan je de fietsjes misschien even testen! Groeten, Bettina

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.