3 X COOLE KIDS STORES IN PARIJS

2009

Mocht je binnenkort naar Parijs gaan dan zijn er drie kinderwinkels waar je heen MOET! Mocht je binnenkort NIET naar Parijs gaan, dan zijn deze drie winkels de reden om wel te gaan!

1. Centre Commercial Kids

Centre Commercial Kids 3

centre-commercial-kids-milk-magazine

Als eerste is dat de kinderwinkel Centre Commercial Kids. Kindermode en kunst wisselen elkaar af en deze winkel is een spin-off van de concept store Centre Commercial. De houten olifantensculptuur die midden in de winkel staat is een echte eye catcher. Er zijn veel Franse merken te vinden als Bobo Choses, Clotaire, Saint-James, Veja en OEuf voor kinderen van nul tot veertien.

22 Rue Yves Toudic | www.centrecommercial.cc

2. Bonpoint

IMG_0781 IMG_0779 IMG_0775Tournon1

Mocht je gespaard hebben en je kind als een echte Française of Fransoos willen kleden dan ga je naar Bonpoint. Prachtige kleding en accessoires en zelfs parfum voor baby’s. Ze hebben veel winkels door heel Parijs heen dus kijk op hun website www.bonpoint.com voor alle adressen.

3. BONTON

IMG_0814 IMG_0813 IMG_0811 IMG_0809 IMG_0804 IMG_0816 IMG_0815 IMG_0800

3. Echt een super winkel is de concept store BONTON. De eigenaars hebben ook de fantastische concept store MERCI voor volwassen, ook echt een aanrader trouwens! Maar BONTON is de kinder variant. Van speelgoed, kinderkamer accessoires, kleding, artikelen voor een kinderfeestje, verkleedpakken, boeken, een kapper. Echt alles voor kinderen is hier te vinden. Ook hebben ze een ouderwets fotohokje midden in de winkel staan waar je met behulp van accessoires gekke foto’s kan maken. Het nadeel is dat alles maar dan ook alles leuk is wat ze verkopen… Ik denk dat het lastig is om met lege handen naar huis te gaan!

82 rue de Grenelle | 122 rue du Bac | 5 boulevard des Filles du Calvaire | www.bonton.fr

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.