CHARLY CARES; DE OPPAS APP VOOR GEZINNEN IN DE CITY

in-carly-cares charly-cares-citymom-nl

Als MOM wil je graag de beschikking over een zo groot mogelijk netwerk aan leuke en betrouwbare oppasmeisjes. Ook die je last minute kan boeken. Want weet je nog de tijd voordat je kinderen had en je spontaan dingen kon doen… Met de oppasservice van Charly Cares kan dat weer.

Het fijne is dat ze een mobiele app hebben waardoor je heel easy via je mobiel een oppas kan vinden, zelfs nog tot drie uur van tevoren!

Via een online matchingssysteem koppelt Charly Cares ouders en babysitters op basis van persoonlijke voorkeuren aan elkaar. Ook wordt er gematched op locatie, taal, specifieke babyervaring en of ze al eerder bij je hebben opgepast.

Op deze manier creëer je jouw eigen online pool van oppassers die bij jou in de buurt wonen. Daardoor weet je ook zeker dat je altijd een leuke oppas hebt die bij je gezin past.

Ik ben iniedergeval nog nooit teleurgesteld! Met een druk op de knop betaal je aan het eind van de avond online. Dat vind ik helemaal handig!

Naast het gebruiksgemak van de app ligt de kracht van Charly Cares ook bij de kwaliteit van de oppasmeisjes, ook wel Oppas Angels genoemd. De angels worden van te voren op kantoor gescreend.

Omdat Charly Cares een eenmalige screening niet genoeg vindt, worden zij ook door de ouders zelf beoordeeld en kunnen ouders een review achter laten. Scoort een oppasmeisje twee keer 4 van de 5 sterren dan gaat Charly Cares er persoonlijk achter aan om te kijken wat er beter kan.

Beoordelingen en reviews zijn inzichtelijk voor alle ouders van het platform. Daarmee maakt Charly Cares het functioneren van de Oppas Angels inzichtelijk en creëert het een transparante en betrouwbare omgeving. Mij geeft dit iniedergeval een heel zeker gevoel als iemand voor de eerste keer op komt passen.

Nieuw bij Charly Cares is dat je ook voor twee maanden achter elkaar een vaste oppas kan boeken. Studenten hebben veel wisselende studieroosters en op deze manier ben je twee maanden verzekerd van dezelfde oppas.

Maar of je nou een lastminute, vaste of flexibele oppas zoekt, bij Charly Cares regel je iniedergeval de beste! Met iemand die op mijn kinderen komt passen, vind ik dat het allerbelangrijkst!

www.charlycares.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.