HELEMAAL 2020: LEASE JE BABYUITZET

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Maar ook een tijd waarin het huis, inclusief babykamer in orde moet worden gemaakt en de kosten vaak de pan uitrijzen voor de komst van jouw kleintje. Daarom is je babyuitzet leasen de oplossing!

Baby Exchangerie besloot dat dit anders kan en creëerde hét platform waar jij op een duurzame manier jouw babyuitzet bij elkaar kunt verzamelen. Zo vind je precies welke producten je wanneer nodig hebt en na gebruik stuur je het gewoon weer terug.  

Duurzame oplossing

De grotere babymerken hebben vaak als doel om jou zoveel mogelijk te laten kopen. Julie Munneke-Tromp, eigenaresse van Baby Exchangerie, zag dit probleem ook: “Van veel producten werd me verteld dat ik het nodig had, maar achteraf gebruikte ik deze niet. Een paar maanden nadat onze eerste baby geboren was stond bij mij dus alweer de helft in de opslag. Daarbij voelde deze onnodige overconsumptie niet goed.”


Waar de focus in de hele voorafgaande periode zo lag op deze spullen, had Julie het liever besteed aan de voorbereiding op het moederschap. Zo is het idee voor Baby Exchangerie geboren: een plek waar als je ouder advies krijgt over de producten en hun gebruiksduur, waar je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en waar je de items ook nog eens thuis geleverd krijgt.

Volledig ontzorgd, geen opslag én tot 70% goedkoper

Baby Exchangerie ontzorgd ouders (to be) met het aanbieden van een leasemodel voor hoogwaardige babyproducten. Ze helpen hiermee de ouders tijd, geld én opslag te besparen en tegelijkertijd dragen ze samen met de brand-partners bij aan een circulaire economie.

Het team van Baby Exchangerie geeft je onafhankelijk advies over wat je wanneer nodig hebt. Je wordt hiermee volledig ontzorgd én je bent tot wel 70% goedkoper uit. De producten gaan na gebruik en reiniging weer door naar de volgende ouders.

Ook handig: een pakket huren die je bij opa & oma kan zetten. Mocht je kindje daar vaak heen gaan, dan hoef je niet met spullen te sjouwen!


Het bedrijf werkt met producten van een aantal bekende babymerken zoals Stokke, Maxi-Cosi, Babybjörn en Sleepyhead. Om het assortiment én de mogelijkheden voor hun klanten uit te kunnen breiden is Baby Exchangerie op dit moment hard bezig om samenwerkingen aan te gaan met een aantal Nederlandse merken.

Je kan ook een giftcard cadeau geven aan jouw vriendin die in verwachting is. Zo kan zij precies uitzoeken wat ze nog nodig heeft en draag jij samen met haar bij aan een positieve start van het leven van deze baby.


Bekijk de verschillende lease pakketten of de online checklist van Baby Exchangerie en ontvang een vrijblijvende offerte voor het leasen van jouw babyuitzet.

Utrechtsedwarsstraat 67, Amsterdam

info@babyexchangerie.nl

085 – 0604416

BLOG BY BETTINA NESEKER

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.