OENOBIOL; NIEUWSTE MOM MUSTHAVE!

oenobiol

Wil je er goed uitzien, gezond zijn en lekker in je vel zitten? Natuurlijk! Om de beste versie van mijzelf te zijn eet ik gezond maar ik heb nu iets nieuws ontdekt waarmee je bovenstaande allemaal nog net even een extra zetje kan geven: Oenobiol.

De beautycapsules van Oenobiol dragen bij aan schoonheid van binnenuit. Met een bewezen visie waarbij natuurlijke voedingstoffen je optimaal ondersteunen, zorgt Oenobiol ervoor dat je je goed voelt en er goed uitziet. Oenobiol Paris biedt een uitgebreid assortiment van beautysupplementen geïnspireerd door de natuur, voor een optimale versterking van je schoonheid van binnenuit.

Het zeer succesvolle Franse beautymerk Oenobiol Paris is sinds kort nu ook in Nederland beschikbaar. Het merk, opgericht in 1985 door arts en voedingsdeskundige Dr. Marie Béjot, is in Frankrijk al meer dan 20 jaar marktleider op het gebied van beautysupplementen. Het eerste succes was Oenobiol Solaire in 1989; een revolutionaire zoncapsule die de huid beschermt tegen vrije radicalen ontstaan door UV-straling. Als pionier in het versterken van de schoonheid van binnenuit, wil Oenobiol Paris het beste van de wetenschap en voeding combineren. Oenobiol maakt gebruik van uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke voedingstoffen zoals vitaminen, mineralen en extracten van planten, kruiden, groenten, zeewier, pitten en zaden. De producten zijn veelal wetenschappelijke onderbouwde beautysupplementen te gebruiken voor cosmetische doeleinden.

Er zijn 15 producten in 5 verschillende lijnen:

Beauty Support (2 producten)

Oenobiol Beauty support is ontwikkeld op basis van de natuurlijke ingrediënten avocado en aloë vera.

  • Oenobiol Beauty Support voor een mooie en stralende huid, haar en nagels.
  • Oenobiol Beauty Support 45+ biedt ondersteuning bij de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering en voor mooi haar en sterke nagels.

Silhouette (4 producten)

  • Oenobiol Boost verbrandt tot 400 kcal per dag en helpt vet te verbranden dankzij wakamé en granaatappelpittenextract.
  • Oenobiol Capteur 3-in-1 absorbeert vetten en suikers (snelle en langzame) en vermindert de eetlust.
  • Oenobiol Support Energie voor extra energie bij vermoeidheid dankzij vitamine C.
  • Oenobiol Verminder Tussendoortjes vermindert de behoefte aan tussendoortjes dankzij johannesbroodpitmeel.

Hair Support (2 producten)

  • Oenobiol Veerkracht helpt het haar van binnenuit te voeden en is ontwikkeld op basis van blauwe bosbes extract.
  • Oenobiol Volume ondersteunt vermoeid en futloos haar, vooral bij wisselingen van de seizoenen.

Mijn nieuwsgierigheid is in ieder geval erg gewekt en als het werkt zoals het belooft zou dit natuurlijk super zijn! Ik ga verschillende producten testen de komende maanden, dus I keep you guys posted!

www.oenobiol.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.