WITLOFFORKIDS

Witlofforkids 1 Witlofforkids 2 Witlofforkids 3 Witlofforkids 4 Witlofforkids 5

Functioneel én ontzettend mooi; de perfecte combinatie als je het mij vraagt. Beddengoed voor kids; je kunt er niet genoeg van hebben. Ik ben groot fan, vooral als het op monochroom aankomt. Zwart-wit kan altijd, en past prima bij het kamertje van de twins. Twee jaar geleden begon mijn zoektocht naar zwart/wit items, maar toen vond ik het nog knap lastig om leuke items te vinden. Lucky me; nu komen er steeds meer leuke shops bij. Zo vond ik ook Witlofforkids; dit merkje trok direct mijn aandacht! De items van Witlofforkids hebben één ding gemeen; ze zijn helemaal van nu! Met up to date prints van sierlijke floral prints, maar ook hippe mandala figuren in de trendkleur mintblauw; very unisex, dus leuk voor hippe babyboys én -girls! Op dit moment hebben ze drie prints die ze in een volledige lijn hebben uitgezet; Moon, Little Lof en Unikleuren. Hierin kun je de gehele kinderkamer opleuken; er zijn namelijk overtreksets, dekens, hoeslaken, maar ook kruikenzakken, aankleedkussenhoezen en speendoeken in dezelfde print. Love it! Ik vind de prints prachtig, en ook de tweeling kan maar niet stoppen met het volgen van de sierlijke lijntjes met hun handen. Zij fan; mamma fan!

Witlofforkids is van Nederlandse bodem. De naam doet het al een beetje verklaren; with love op zijn oer-Hollands. We love Witlof! Milou en Jolanda zijn de ontwerpers achter dit prachtige merk. Beide moeders, en dat is duidelijk te merken in het design. Niet alleen door de pracht ervan, ook door het praktische; echte denk-als-een-moeders! De dames hebben namelijk een goede manier gevonden om te zorgen dat het beddengoed niet los komt te liggen; een Tuck-Inn systeem. Naast dat het een enorm handig en vooral makkelijk systeem is, is het voor mamma’s met weinig tijd en geduld (Lees: Tuck-Inn loedermoeders) een fijne manier om toch een mooi opgemaakt kinderbedje (of twee) te hebben, zonder daar veel tijd en moeite in te hoeven steken. Voor mij dus ook ideaal; binnen een minuutje heb ik een mooi opgemaakt bedje! Multifunctioneel, mooi en Wit (lots of) Lof. We LOF it!

 

www.witlofforkids.com

 

BLOG BY SONJA DE JONG 

Sonja (29) woont samen met haar vriend in Zoetermeer. Zij hebben een dreumes tweeling; Jesse en Celine. “Ik ben werkzaam als docent in het Voortgezet Onderwijs, maar heb daarnaast een grote passie: Zumba & bloggen. Sport ik niet, dan blog ik. Na dreumesenbedtijd dan… Na een paar jaar te hebben geblogd over fashion, waaide mijn interesse tijdens de geboorte van de twins over naar kindermode. Op mijn blog Ohmymacushla.nl schrijf ik over verschillende mode items, en dan het liefst over ‘twinning’; de mixes & matches. Voor CITYMOM ga ik jullie een glimp van onze kledingkasten (!) laten zien, en volgt er veel inspiratie over diverse merken en nieuw webshops”.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.