DERBE; HEERLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN

DERBE X CITYMOM.nl 3 DERBE X CITYMOM.nl 2 DERBE X CITYMOM.nl 4DERBE X CITYMOM.nl 1

Voor mijn baby wil ik natuurlijk alleen maar het beste van het beste! En als het om huidverzorging ga ben ik érg kieskeurig. Geen parabenen en rommel maar pure ingrediënten graag. In mijn zoektocht kwam ik een Italiaans merk tegen, dat pas net in Nederland verkrijgbaar is: Derbe. Dit zijn huidverzorgingsproducten voor je kind die zorgvuldig zijn samengesteld uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Een natuurlijk product dus, die de natuurlijke bescherming van de huid van de baby niet aantast maar ondersteunt.

De producten van Derbe hebben diverse keurmerken en zijn allemaal microbiologisch getest. In Italië bestaat het merk al 50 jaar en buiten Italië wordt het al meer dan 15 jaar verkocht in Amerika en 10 jaar in Japan. En dan nu eindelijk in Nederland! Er zijn verschillende producten verkrijgbaar zoals badolie, badschuim, zeep, een verzachtende en een voedende crème, amandelolie, shampoo en de vloeibare talk. Ik heb verschillende producten geprobeerd zoals de lekkere crèmes, de badolie en de vloeibare talkpoeder. Dit laatste product is ook nog eens heel handig en zoiets nog niet eerder gezien! De producten hebben een lekkere subtiele babygeur, trekken snel in en maken de huid lekker zacht. Ik was er erg tevreden over.

Wil je de producten zelf ook een keer proberen? Via de webshop Cowboy Billy worden de producten online verkocht. De zussen Jose en Simone Couenberg, die deze biologische babylijn naar Nederland hebben gebracht (waarvoor dank!), Je kan hun ook altijd even mailen om een sample aan te vragen: info@derbe.nl en de fijne producten zelf te testen!

derbe.nl

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

1 Reactie

  1. sabrina

    Wat een schattige verpakking, geeft je een instant smelt gevoel!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.