10 COOL SNEAKERS FOR MOMS

Adidas

Schermafbeelding 2015-12-01 om 19.57.30

Puma 2

Puma

Nike kopie

NIKE

Puma

PUMA

Adidas Superstar

ADIDAS

Asics

ASICS

Reebok

REEBOK

Aesics

ASICS

Nike

NIKE

Puma kopie

PUMA

Vandaag wil ik graag met jullie mijn favoriete webshop delen voor de coolste sneakers. Want als er één must-have for MOMS is waar (ik iniedergeval!) niet zonder kan dan zijn het wel gympen. Met hakken achter een kinderwagen, naar het park of lekker spelen? Eh nee.. not me.

Daarom ben ik zo blij met de webshop www.nakedcph.com die als slogan hebben: ‘Supplying Girls With Sneakers’ en ja dat doen ze nogal goed. Aangezien ze altijd de nieuwste van de nieuwste modellen hebben weet je zeker dat je er een sneaker shopt die nog niet iedereen heeft. Vandaag mijn 10 favorieten op een rij. Van sneakers kan je nooit genoeg hebben en Santa, onder de boom is ook zeker nog plek voor een nieuw paar!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

1 Reactie

  1. Malou de Bruin

    Haha! Geweldig; my kind of blog! Respect voor moeders die hoog gehakt achter hun kids aan rennen, maar ook niet mijn ding ;0

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.