DE 10 LEUKSTE FASHIONABLE MOMS OM TE VOLGEN OP INSTAGRAM

DE 10 LEUKSTE FASHIONABLE MOMS OM TE VOLGEN OP INSTAGRAM

Een nieuwe blog rubriek op CITYMOM! Vanaf nu laat ik je iedere maand tien Nederlandse inspirerende moeders zien die ik volg op Instagram. Deze maand met het thema mode. Laat je inspireren door deze tien FASHIONABLE MOMS! 

Al deze moeders ‘are screaming fashion’ en inspireren mij iedere dag weer hun geweldige outfits en fashion items. Moeder zijn én er nog steengoed uitzien, natuurlijk kan dat!

Rock that style

Zelfs er stylish zwanger uitzien kan als je Florine checkt! En het mooie fluwelen pak dat Lonneke draagt met ik ook helemaal fan van! Zij heeft trouwens ook haar eigen hele mooie gouden laarzen voor Fred de la Bretoniere ontworpen, kennen jullie die? Spotten jullie ook die gave broek van Romy. Zij rockt de Athleisure stijl helemaal!

Daarnaast werken al deze tien MOMS ook nog eens keihard en hebben ze allemaal goedlopende carrières. Hands up voor deze tien power chicks vandaag.

1. FLORINE DUIF

☾ ‘Ja, je krijgt zeker nog een kindje. En sneller dan je denkt. Als in: veel sneller dan je denkt, wacht maar af. De ziel is er al een tijdje, moet alleen nog even landen. ?.’ Ik lachte ietwat zenuwachtig en vrij verbaasd, plus ik schijn nogal eigenwijs te zijn, dus het zal wel loslopen dacht ik nog. Sebas en ik hadden het er, onder het genot van 2 flessen wijn, namelijk op Ibiza wel over gehad en waren er samen over uit dat we nog een derde wilden. Over anderhalf jaar, zoiets. Eerst de praktische zaken. Huis, bruiloft, bedrijf, aandacht aan de twee die we rond hadden lopen, aandacht aan elkaar, een mooie reis maken. Toen ik enkele dagen later thuiskwam van een dansles via @onefit.global, was ik moe. Voelde me grieperig. Koud. Blêh. Ik liep naar de badkamer om m’n make-up eraf te halen en daar stond ze: een jonge, zwangere vrouw. Dit waren de ogen die ik ook had bij Isabel en Lexie. Scherp en helder, terwijl de rest van het gezicht bleek en moe was. Die ogen, die stonden fel, maar ergens zag je dat er enorm veel energie werd verbruikt. Ik zocht een test en liep naar de wc. Geen moment twijfelde ik, maar toen ik 5-6 weken zag staan, raakte ik in lichte paniek. Ik rende halfhuilend naar Sebas en het eerste wat hij zei was: ‘We gaan dit managen lieverd, maak je geen zorgen.’ ‘Maar lief, de praktische zaken dan zoals het huis, de bruiloft, het werk!’ Ik appte een goede vriendin en kreeg terug ‘blablabla, dat is allemaal bijzaak’. Deze ziel was nu geland. Dit, de zwangerschap, wist ik eigenlijk allemaal al, alleen had ik blijkbaar de tijd gekregen om de afgelopen dagen zelf nog even te landen. Over eigenwijs gesproken… Oh en uiteraard kreeg ik à la minute alle zwangerschapssymptomen. Because that’s how it works. ? ☾

Een bericht gedeeld door Florine Duif (@florineduif) op

2. JANINE KHO

3. MAUREEN POWEL

4. TESS VAN DAELEN

Favorite fall fit ?✨ #pleatedskirt #chunkysneakers #amsterdam #020 #ootd

Een bericht gedeeld door Tess van Daelen (@tessvandaelen) op

5. LIZET GREVE

GIVEAWAY! Vandaag een giveaway met een heeeeel fijn cadeautje en lekker helemaal voor jezelf of voor iemand die je liefhebt. Gewoon omdat het kan en omdat het december is:)!! Dit prachtige ringetje van @flowerpower_design is voor één van jullie en dit moet je doen om kans te maken: ✨Like deze foto ✨Volg @flowerpower_design en @lizetgreve ✨Tag 2 personen in de comments en laat mij weten waarom je dit wil winnen voor jezelf of iemand anders. Woensdag einde dag krijgt de winnaar bericht! Fijne maandag! #flowerpowerdesign #mom #momlife #motherhood #cadeautje #cadeautjevoorjezelf #moeder #selflove #sieraad #goud #gold #stylist #outfit #outfitinspiration #ootd #outfitinspiratie #accessories #december #winnen #gift #holidays #feestdagen #monday #maandag #maandagmorgen #mondaymorning #kids #momblogger

Een bericht gedeeld door lizetgreve (@lizetgreve) op

6. JAMIE LI

Neon o’clockkkkk

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

7. LONNEKE NOOTEBOOM

8. ROMY BOOMSMA

hoi @chloechante

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ? (@romyboomsma) op

9. MARLIEKE KOKS

10. JAMIE-LEE

Good vibes only ?#kimono #leolive #beachshowers #summer #loveit

Een bericht gedeeld door Jamie-Lee (@jamielee_tr) op

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.