INSTAGRAM INSPIRATION BY ANNA CIOLINA

Photo 17-06-14 15 25 53

Anna Ciolina is een echte Rotterdamse en moeder van Stella Pomme (1.5). Sinds de geboorte van haar dochtertje kwam Anna erachter hoe lastig het is om leuke, langdurige en aparte spullen voor je kind te kopen! Het vereist soms het nodige speurwerk maar tot nu toe lukt het goed bewijst ook haar eigen instagram. Haar liefde voor mode en gadgets komen hierin terug en voor CITYMOM speurt zij Instagram af op zoek naar inspiratie en de leukste instagram accounts.

MINGO KIDS

Mingo Kids Mingo KidsMingo Kids

Mingokids is een nieuw merk dat in augustus online gaat! Het merk komt uit Nederland en heeft Scandinavische invloeden: basic, zwart/wit/grijs en gestreept. De kleding is vanaf maat 92 en broers en zussen kunnen zelfs delen: alles is uni-sex.

MELANIE JANSMAN

Melaniejansman Melaniejansman Melaniejansman

Wie heeft er nog interieur tijdschriften nodig als je zoveel inspiratie van Instagram kunt krijgen? Een van de interieur instagram die ik graag volg is van Melanie. De foto’s van Melanie zijn altijd fris en geven je elke keer weer inspiratie! Ze heeft een heerlijk huis en maakt prachtige foto’s!

DANCE WITH DIRTY FEET

Dancewithdirtyfeed 1 Dancewithdirtyfeed 2 Dancewithdirtyfeed 3

Dancewithdirtyfeet is de Instagram van Julie, moeder van 5 uit Dublin. Zwart en wit zijn kleuren die je veel terug zult vinden in haar foto’s. Als echte monochrome liefhebber heeft Julie alles in deze twee kleuren: van douchegordijn tot knuffels van haar kinderen.

 

PAX & HART

Paxandheart 1 Paxandheart 2 Paxandheart 3

De getalenteerde Emma maakt niet de gebruikelijke posters voor in een kinderkamer, maar toch vind ik ze geweldig! Een huilend hart, een verklede beer, een verdrietige wolk en nog veel meer! Haar posters worden verkocht op webshops zoals Cissywears en Scandinavianminimall.

TIGER NOOK DESIGN

Tigernookdesigns Tigernookdesigns Tigernookdesigns

Tiger nook designs maakt geweldige leggings, ze maakt deze allemaal met de hand! Op haar Instagram kan je al haar stoffen vinden en je kan haar gewoon een mailtje sturen! Super leuk!

URBAN WALLS

Urbanwalls Urbanwalls Urbanwalls

Je kent het wel: je wilt iets anders met een muur maar behangen is ook weer zo iets! Urbanwalls heeft de oplossing: stickers! Ze hebben ze in alle vormen, kleuren en maten. En niet alleen voor kinderkamers, ook voor de rest van je huis is er een geschikte muursticker te vinden. Check ook de website.
INSTAGRAM URBAN WALLS

Blog by Anna Ciolina

VOLG CITYMOM OOK OP INSTAGRAM.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.