PHOTODIARY; DE MAAND JUNI 2013 VAN CITYMOM

 

kantoor2 kapper

Een kijkje in het leven van CITYMOM! Aangezien ik de maand mei zo druk was geweest voor de lancering en die weken daarna ook en ook weer moest bijkomen was mijn sociale leven die maand even iets rustiger. En dat moest ik in juni natuurlijk weer inhalen. Veel gezellige etentjes gehad en gelukkig ook een paar keer lekker in de tuin. Aangezien vriendinnetje Valence ging trouwen hadden we een super geslaagde bachelorette party en als super afsluiting van deze maand haar huwelijk in Frankrijk. Waar we een super dag hebben gehad. Bobbi had veel ‘speeldates’ (lees mijn vriendinnetjes die met hun kindje gezellig langs kwamen). En dat vindt zij reuze gezellig! Helaas zit deze maand de stage erop van Maroussia en Sascha en moest ik afscheid van hun nemen. Ze hebben super geholpen bij CITYMOM, dank dames!

Een paar van de voordelen van eigen baas zijn: werken terwijl je je kind ziet! Bobbi vermaakt zich prima terwijl ik hard bezig ben. En tijdens werktijd naar de kapper kan ook. Ik had wel mijn laptop mee want met kleuren en knippen zit ik daar vaak 3 uur dus kan ik lekker doorwerken.

bbq1 eten sydney

De eerste etentjes in de tuin! Lekker barbecuen met vrienden, heerlijk dat er nog vele avonden deze zomer mogen volgen.

bobbi 10 mnd

Bobbi alweer 10 maanden deze maand. Nog 2 maanden en dan gaan waar haar eerste verjaardag vieren.

eten onm koffie lau onm

In 2008 en 2009 werkte ik als locatie producer voor Onderweg naar Morgen. En nog steeds gaan we eens in de zoveel tijd eten met ons oude productieteam. Altijd erg gezellig! Deze keer lekker bij Franklin gegeten. En die dag erna ging ik koffie drinken in Den Haag met Laura die ik ook nog ken van mijn ONM tijd.

housewarming g&t koffie stedelijk

Feestjes thuis zijn vaak de beste ook en de housewarming van Gijs&Liselotte was een groot succes. Hier op hun dakterras.

Met vriendinnetjes hadden we besloten een middag cultureel te gaan doen en naar het Stedelijk te gaan. Maar het was zulk lekker weer dat we helaas niet verder zijn gekomen dan het fijne terras. Echt extreem kindvriendelijk zijn ze daar, dus ook dit restaurant staat nu op CITYMOM!

landmark2 landmarkt1

Boodschappen doen bij Landmarkt.  Het is zeker een fijne supermarkt met lokale producten en waar je ook allemaal lekkere dingen kan proeven.

Openin bebio opening bebio2

De lanceringsborrel van de website BeBio. Bobbi was gezellig mee en vermaakte zich ook goed.

overveen3 overveen2overveen4 Tijn Akersloot

De ouders van Friedus waren een week met vakantie dus zijn wij 2 weekenden naar hun huis gegaan. Lekker in de tuin hangen, eten met friends&kids en lekker koffietjes drinken bij de strandtent Tijn Akersloot. Bobbi was vooral geïnteresseerd in de Voque..

Speeldate1 speeldate2  Speeldate3 speeldate4 speeldate5 speeldate 6.2

Bobbi had ook een sociale maand met allemaal gezellige vriendtjes en vriendinnetjes die langs kwamen.

va1 va2va4 va3

De bachelorette party van Valence was een groot succes. Eerst gezellig varen, daarna heerlijk eten bij Brix in hun prive ruimte en daarna los in de Players!

vaderdag vaderdag2

De eerste keer vaderdag! Ook nu hadden ze (net als met moederdag) op de creche weer een mooie creatie gemaakt. Dus s’morgens ontbijt op bed. En s’middags kwamen onze vaders lunchen. Hier Bobbi gezellig met haar opa’s.

stagiaires op stap bedank kaart

Sascha en Maroussia gingen een paar dagen de stad door sjeesen om mooie foto’s te maken voor CITYMOM van plekken waar we nog geen goede foto’s van hadden. Helaas moest ik afscheid nemen van deze 2 top dames want hun stage zat er na 10 weken op en gaan zij weer verder met hun studie. Ik kreeg nog deze mooie bedank kaart in de kleuren van CITYMOM!

werkbenodigdheden1 werk1

Mijn ‘work’ essentials: Macbook Pro, Iphone, mijn travelers notebook en een koffie verkeerd en water, meer heb ik niet nodig! Ik ging even langs bij mijn webbouwer Marjet van Bureaubold, die mijn hele website gemaakt heeft. Bobbi ging gezellig mee.

wedding3 IMG_2898wedding7 wedding4wedding6 wedding5wedding2 wedding1

Eindelijk was het zover het huwelijk van Valence & Floris in Frankrijk bij Bordeaux. We vlogen er vrijdag heen waar we eerst die avond lekker gingen borrelen bij de rand van ons zwembad in het hotel en daarna gezellig uiteten in het dorpje op het plein. De dag er na was de grote dag. Floris & Va zeiden ja op een prachtig landgoed. Tijdens de ceremonie helaas een beetje regen maar daarna brak de zon door en konden we nog lekker in de zon op het gras proosten op het bruidspaar. Heerlijk eten, drinken en mooie speeches tijdens het diner en daarna ging het los op de dansvloer! De volgende ochtend hadden ze een heerlijk ontbijt geregeld voor iedereen. Helaas konden we maar 1,5 uur blijven en moesten we daarna weer terug in het vliegtuig maar het was een super weekend.

 

Vorige artikel

HIPSTER DOLLS

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.