PHOTODIARY; DE MAAND JANUARI 2014 VAN CITYMOM

Big & BelgNieuwe outfit Bobbi Old West

Januari vloog weer voorbij en eigenlijk heb ik vooral heel, heel, heel veel gewerkt deze maand. Gelukkig zie ik werken voor CITYMOM niet als werk en vind ik het super leuk dus ik klaag er zeker niet over! Maar af en toe wat meer rust nemen zou verstandig zijn! Volgende maand.. En dat werken voor CITYMOM ook heel leuk is bewijst het feit dat langs winkels gaan er ook bij hoort, en dat is natuurlijk geen straf! Ik ging even kijken bij Big & Belg op de Jan Pieter Heijenstraat waar alweer de nieuwe zomercollectie hing. Deze trui van Mini Rodini is toch te cute! En ze hadden nog veel meer leuke dingen. Binnenkort opent Big & Belg een tweede vestiging op de Ferdinand Bolstraat! Daarna ging ik door naar Old West. Deze winkel verkoopt super leuke tweedehands spullen voor kinderen. Maar ook nieuwe cadeautjes. Ik heb er een super leuk kraamcadeau gekocht en deze coole outfit voor Bobbi! Love 2ehands!

Bouncespace https::www.facebook.com:bouncespace

Ik heb mijn kantoor aan huis maar soms vind ik het fijn om ook even op een andere werkplek te werken. En toevallig ontdekte ik op de Overtoom Bouncespace. Net geopend met relaxde werkplekken, heerlijke koffie van Lost Sixty One en er zit ook een fietsenmaker en kapper in. Aanrader voor alle ZZP’ers!

Kinderen

Deze maand sta ik in het magazine Kinderen waarin ik vertel over welk opvoedboek je gelezen moet hebben. Voor mij is dat De Tevreden Baby van Gina Ford. Super boek waar ik veel aan heb gehad!

KLeine Fabriek 2 Kleine Fabriek 3

Jeeee het was deze maand weer zover: De Kleine Fabriek. Maar liefst drie blogs heb ik er aan geweid: 1. Sfeerbeeld Algemeen. 2. Trend Rapport Animal Print en 3. Trend Rapport Sturdy. Het waren twee super leuke dagen waarin ik zo veel moois heb gezien en veel mensen heb ontmoet. Na twee dagen kwam ik thuis met een stapel folders en persberichten, heel veel visitekaartjes, een boel inspiratie en een grote houten robot op mijn verlanglijst.

Leg Inc

Ik schreef deze maand een blog over de coole leggings van Leg Inc. De dames van Leg Inc. mailde mij dat ze het zo leuk vonden dat ik een blog over hun leggings had geschreven dat ze als dank een legging voor Bobbi wilde opsturen. Wat super lief! Ik kreeg hem deze week binnen en hij is echt te gek! Super origineel en hele fijn stof. Dank jullie wel LEG INC!

muis

Dit gebeurd er dus met mij als er een muis door de kamer loopt… Ik schrok me echt kapot en van schrik sprong ik op de tafel. Gelukkig heeft onze kat Phuss de muis meteen gevangen! Braaf!

Portugal

YES! Deze week hebben we met dezelfde groep vrienden & kids als vorig jaar een vakantie naar Portugal geboekt. Helaas nog even wachten tot september… Maar Boris leest zich alvast even in!

Sla

Goede voornemens deze maand, beter & gezonder eten. Maar soms heb je geen zin om gezond te koken.. Normaal bestelde ik dan een pizza maar bij SLA kan je ook lekkere salades mee naar huis nemen! Niet koken en toch gezond & lekker eten, ideaal!

Afscheid Stagiaires

Helaas was dit de laatste stage week van mijn redactie stagiaires en ‘vierde’ wij dit met een lekkere uitgebreide lunch. Laura, Rachel & Eva, dank jullie wel voor al jullie werk voor CITYMOM! Ik ga jullie missen!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.