DE MAAND JULI 2013 VAN CITYMOM

Kleine fabriekSchermafbeelding 2013-07-17 om 13.00.06

Wat was het een heerlijke maand! Juli bestond voornamelijk uit buiten zijn, buiten werken, buiten eten, naar het strand en als afsluiting heerlijk een week naar Zeeland waar ik s’morgens lekker rustig in de tuin werkte en s’middags genoot van het heerlijke weer, het fijne strand van Domburg, fantastisch eten en gezelligheid. Juli was dus een super zomer maand, hopelijk wordt augustus net zo’n feest.

De maand begon inspirerend bij de Kleine Fabriek waar ik samen met vormgever Nardy naar toe ging. Een indruk van de beurs heb je al kunnen lezen in mijn blog. 

Papa jarigPapa jarig 2 Familie dag chinese wijkFamilie dag eten in de tuinFamilie dag tuinFamilie dag sunday market

Het eerste weekend van juli stond in het teken van familie! Eerst vrijdag lunchen bij Lucas Rive in Hoorn omdat mijn lieve vader 76 werd. En de dag erna vierden we met de hele schoonfamilie, aanhang en kids de 60e verjaardag van de moeder van Friedus. Een weekend weg in eigen stad was het thema. Eerst lunchen bij Nel op het Amstelveld, daarna een rondleiding door de Chinese buurt in Amsterdam. Erg leuk om op deze manier weer nieuwe dingen van je stad te leren. Daarna gingen we heerlijk borrelen en eten in onze tuin en konden de kinderen allemaal lekker slapen. De volgende ochtend zijn we naar Sunday Market gegaan, echt een aanrader!

Knuffelen en moe 2Knuffelen en moeKnuffelen met PhussKruipen

Bobbi is lekker knuffelig aan het worden, niet alleen met mij maar ook met onze kat Phuss kan ze het goed vinden. En nu ze sinds kort de hele kamer door tijgert/kruipt hebben we het huis babyproof moeten maken met een rekje voor de trap, de stopcontacten dicht gemaakt en het eten van Phuss staat nu op de vensterbank aangezien Bobbi er anders van ging eten..

Met NicoleWerk 1

Business talk! Even bijkletsen met Nicole van Weethetsnel.nl en ook erg interessant om het verhaal te horen van Jochem en Sjoerd van het nieuwe merk Naif wat in oktober gelanceerd gaat worden. Daar gaan jullie zeker meer over horen!

Naar zandvoort 2Naar zandvoort

Met dit mooie weer moest ik wel een dagje ‘spijbelen’ om naar het strand te gaan. Dus heerlijk naar Tijn Akersloot gegaan, Bobbi vond het ook helemaal gezellig. Maar wat moet er veel mee met een baby! Hier mijn hele tas inhoud..

Op de fietsPierenbad

Het is zo fijn dat Bobbi nu kan zitten. Ze kan nu ook mee op de fiets, wat ze helemaal fantastisch vind en hier is ze lekker aan spelen in het pierenbad op het Bellamyplein. 

Tijdschriften lezenVaren

Ontspannen. Heerlijk alle tijdschriften door nemen voor ouders zoals de Vogue Bambini om op de hoogte te blijven en varen met vrienden is ook een erg ontspannende manier om een werkdag mee af te sluiten.

Wedding 1Wedding 2

Een weekend naar Schiermonnikoog! Wat een leuk eiland en wat een romantische plek voor een huwelijk. Pia en Jip gingen trouwen en dat werd goed gevierd. Het begon op vrijdag middag met bier & worst in de Toxbar. De dag erna trouwen in een mooi kerkje, receptie op het strand, met de voetjes in het zand heerlijk taart eten en champagne drinken en daarna diner en feest in hotel Graaf Bernstorff. Het was een super weekend.

Overveen 1OVerveen 2 Henk op de helling 2Henk op de Helling

Het weekend erna was het ook al zo’n fijn weekend. Vrijdag naar de ouders van Friedus waar Bobbi de hele dag in het badje spartelde. De dag erna bleef Bobbi daar en gingen wij met een grote groep naar het festival Henk op de Helling. Vorig jaar was ik zwanger en heb ik alle festivals moeten missen dus het was erg fijn om weer op een festival te zijn.

Zeeland 5Zeeland 12

Zeeland 1 Zeeland 2Zeeland 6Zeeland 7 Zeeland 8Zeeland 9Zeeland 10Zeeland 11

En zoals ik al schreef als afsluiting van de maand een week naar Zeeland bij onze vrienden Annemieke & Maurits. Het was super weer waardoor we bijna iedere dag naar het strand zijn gegaan. S’morgens werken, s’middags strand en s’avonds lekker eten. Bobbi vermaakte zich ook erg goed met hun dochter Maxime. En aan het einde van de week kwamen er ook nog andere vrienden langs. Echt een fantastische week!

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.